emmaceciilia

Alla inlägg under juli 2012

Av Emma - 20 juli 2012 12:35







-




Beställde ju ett par skor för över 10 dagar sen från Nelly.com, stod att jag skulle få dom efter 2-6 arbetsdagar som vanligt men inte fan har dom kommit än.. Mailade t.o.m och frågade vart dom tagit vägen, men då fick jag nåt dumt svar om att dom håller på att flyttar lagret osv osv.. Men jag vill ju ha dom nu!! Beställde dom liksom till sommarfesten som är imorgon, och på lördagar kommer inga paket   Nej fy, mycke dåligt måste jag säga!


Ska i alla fall till Avesta idag och ta en fika med Ida och snacka lite. Så har jag bestämt att hon ska få hjälpa mig att leta efter ett par snygga klackar, va meningen att jag skulle köpa en topp egentligen men får ta nån gammal möglig jag har hemma istället   

Nu ska jag dricka lite kaffe och käka jordgubbar!

-





Ha en bra dag.








Älskar förresten min nya tröja!

Ä  












 

Av Emma - 19 juli 2012 20:50









Haha måste väl säga att de där med mobilinlägg inte alltid funkar som de ska.. Såg nu att jag fått en kommentar av Sofia där de stod att jag lagt upp samma sak en massa gånger, så sorry   Inte mitt fel, mobilens!!


Ville bara säga de.. Håller på att ladda ner några filmer nu som vi ska titta på här hemma. Blir melon, cola, chips och dipp till de! Konstig blandning, men allt är ju gott så varför inte?








Ha de bra!












 

Av Emma - 19 juli 2012 15:14


Hade en grym kväll igår med Amanda, Sofia, Christoffer, Dan och Robert!
Nu är de sol,Sofia och ice slush som gäller ;-) Äntligen lite sommar!

Puss!

Av Emma - 18 juli 2012 17:45








Vet ni vad? Jag har lärt mig en sak.

Man kan faktiskt lära sig att älska någon man en gång hatat, och man kan även börja hata någon som man älskat så innerligt en gång.

Nu verkar jag säkert helkonstig som skriver de här helt plötligt. Men jag gör det för att jag har varit med om båda sakerna den senaste tiden! Har lärt mig att även dom bästa kan kan gå upp i rök, och att allt snack om andra faktiskt inte är sant. Även påstådda idioter kan va underbara!





Men skit i de   Väntar besök av Amanda, ska snacka lite skit och dricka min cider. Sen komme Sofia hit och äter lite pizza med mig, och sen ska vi mot boxrobert. Höhö, kan bli kul de här!





Have a nice day dudes .















 




Av Emma - 17 juli 2012 21:19


Resultatet!
Va lite svårt att få till de på vissa naglar, men de funkade verkligen :-o
Två enkla moment i alla fall, är bara att stryka på färgen och sen hålla över en liten magnet i ca 15 sekunder.

Av Emma - 17 juli 2012 19:22













Eller syndat kanske.


Äsch då! Jag jobbar och får massa pengar, så klart man ska shoppa och leva medans man kan!   Va ju i Borlänge idag med mamma och pappa, kupolen då, eller jättetutten som jag och Amanda sa när vi va små.. Hahaha.

Tanken va ju att jag skulle köpa ett par byxor och en topp till sommarfesten som är på lördag. Men jag hittade ju maaassa mer ändå, eftersom de är sommarrea nu.. Men jag köpte t.ex linnen från New Yorker för typ 35 spänn styck, så de va väl inget att tjafsa om tyckte jag. Köpte även en liten plåtask eller plånbok (vet inte vad man ska kalla de), en jättesöt liten mobilstrumpa, och sen något nytt nagellack som kommit också. Magnetic eller va de hette, är nån liten magnet med som ska göra mönster när man har målat. Skumt va? Hade tänkt testa sen, så kan väl visa er då   Men så länge kommer lite bilder på fynden idag, dock inte byxorna för dom glömde jag bort att ta kort på.



-







   

 

 


















  

Av Emma - 17 juli 2012 00:36









Förlåååt, jag är en usel bloggerska MEN de är jag medveten om   

Orkar inte skriva en massa överdrivet långa inlägg heller när de blir så här, för jag vet att inte en jävel orkar läsa de. Men jag kan väl säga att jag just nu sitter ensam uppe i lägenheten och tycker lite synd om mig själv. Känner mig så ensam nu när jag åkt hem från Robin igen.. Han är så mysig    Ja, de är okej att va töntig på bloggen ibland!



Men om jag skulle försöka sammanfatta dom här dagarna lite smått då..

Lördag. Gick upp med en bakfull pojkvän senare än planerat. Kom till slut iväg till Arne (garagefesten då), typ så där några timmar sent. Jag hjälpte till med dukningen och snackade skit med lite folk innan de va dags för grillning. Åååååh va gott de va!!

Hörde från nåt ställe att de skulle komma runt 45 pers den där kvällen, men tro mig, de va säkert 70 snarare. Fy fan vilket drag de va, skitskoj verkligen. Träffade även Ida där, och vore de inte för henne så skulle inte kvällen blivit så lyckad som den blev!

Trots allt de roliga så slutade kvällen med slagsmål och äckliga efterhängsna kräk och nakenhet. Men äh, de sket man väl i.

Söndag. Tror att jag och Robin gick upp från sängen strax före 5, på eftermiddagen...... Va inte så jäkla bakfulla tror jag, men allt kändes så jobbigt och jag va bara törstig hela tiden. Men vi tittade på en film och nån tvserie i alla fall. Gosade i sängen mest hela dagen, hihi.



Och idag så har jag hjälpt honom att gnida och putsa lite på hans farmors bil, och sen körde han hem mig till Fagersta igen.

Ska åka till Borlänge med mamma och pappa imorgon, så är lika bra att jag kryper ner i sängen nu skulle jag tro.





Sweet dreams











 

Av Emma - 13 juli 2012 23:45









Trodde att jag skulle ligga och sova vid den här tiden, men precis när jag dragit på mig myskläderna så blev de ändring på de.

Älsklingen ringde och va ganska så glad i hatten, men ändå söt. Han ville att jag skulle komma dit med samma,

så nu är hans mamma och han på väg hit för att hämta mig. Hoppas verkligen att jag har fått med mig allt!


Är ju garagefst imorgon som vi ska på. Känns lite skumt, men de blir säkert skitskoj   Har en jäger att hämta, så full blir jag nog allt. Och grilla ska vi göra också, och de plus nå liveband låter rätt bra i mina öron. Framför allt ovanligt! Men äh, nu har jag inte tid med de här längre.


Puss och kram!








 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards