emmaceciilia

Alla inlägg under augusti 2012

Av Emma - 15 augusti 2012 16:50







-


Har varit dålig med att skriva ett tag nu, men jag kan tala om för er att jag inte gjort så mycke annat än jobbat!

Idag har jag faktiskt varit ute lite och gottat mig i solen, Amanda och jag drog ner till simbadet och njöt lite och snackade skit   

Tror faktiskt att jag fick lite färg, hihi.. Sololja, de är bra grejer de!


Imorgon är de äääntligen dags, ska till Falun och bara njuta arslet av mig!! Kanske inte riktigt så, men jag kan inte förklara känslan riktigt. Kommer bli så himla häftigt   Och ännu bättre är de att de är sagt att de kommer va fint väder! Vad mer kan man begära?

Kommer titta på klockan säkert hundra gånger i natt på jobbet bara för att jag vill att de ska va dags att gå hem.. Jobbar även sista skiftet i natt, känns rätt underbart. Ska vänta på lite käk nu, sen ska jag mysa ner mig i sängen och vila lite innan de är dags att slita.



-


Puss och kram!








 




-





 


Av Emma - 12 augusti 2012 15:29


Idag börjar mitt nya liv, ska gå ner minst 10 kilo... Not.
Men gjorde i ordning en hälsosam frukost för en gångs skull! Blåbärsmoothie och melon ;-)

Av Emma - 12 augusti 2012 13:58





-


Ber om ursäkt, hann absolut inte skriva nåt igår innan de va dags att dra iväg.

Kom hem strax efter 2, och vid 3 så skulle Robin komma hit så de va bara att slänga sig in i duschen och göra sig klar! Sen när han kom hit så åt vi lite mat och tog de lugnt ett tag innan Amanda kom hit. Klockan blev 5 och de blev dags att dra iväg mot röjet   

Måste säga att kvällen va ganska lyckad trots att de va ont om sittplatser och regnet som kom senare på kvällen..

Fick upp ögonen för Raised fist också, jäklar va grymma dom va live! Mycke bättre än deras inspelade låtar   Såg dock inte klart The hives som körde sist, allt va ungefär 45 min försenat så skulle ju aldrig ha kommit hem annars.. Va uppe i nästan ett dygn eftersom att jag klev upp 5 på morgonen.


Tog några kort innan de blev jättemörkt, sen försökte jag filma Raised fist när dom körde, men vet inte om de blev så bra..

Får se om jag lyckas ladda upp videoklippet, aldrig gjort de förut   



-



   



 



-









 


Av Emma - 10 augusti 2012 17:45






-

Hade precis skrivit ett inlägg, men så slutade internet att fungera och allt försvann.. Ovanligt va?

Men ja.. Skrev väl i alla fall lite om dagsläget. Va apdrygt att jobba idag, trött som bara den och massa oljud va de heela morgonen. För de första så är jag på en av de härjigaste avdelningarna på seco, plus att de är folk där på dagarna som håller på att lägga om golvet. Låter förjävligt kan jag säga..


Men nu är jag hemma och pustar ut i alla fall! Va och hämtade ut mitt hår från rapunzel efter jobbet, så hoppas på att få i de under några av mina lediga dagar innan skolan börjar igen. Planera för imorgon verkar bli ändrade i alla fall, skulle ju ha gått på festivalen tillsammans med Robin och Amanda, men nu har bilens han gått sönder så blir väl inget av de kan jag tänka mig.. Men jag är glad att jag har min Amanda i alla fall!   Måste tagga partymusik hela dagen på jobbet imorgon, känner mig inte de minsta sugen på fest och galenskap nu kan jag säga. Usch...

Mer än så har jag nog inte att säga.. Kommer säkert ett eller två inlägg imorgon!




-


Puss och kram











 

Av Emma - 9 augusti 2012 19:20


Tänkte bara säga att jag lever, trots gårdagen. Herregud säger jag bara..
Men fick träffa massa härligt folk i alla fall, så de tackar jag för :-)

Sitter i soffan och gottar mig med en milkshake och tittar på family guy, blir väl sängen rätt tidigt idag antar jag.. Jobb imorgon!

Av Emma - 8 augusti 2012 19:03









-

Nu är jag hemma igen, eller har varit ett tag men kan ju berätta de nu.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 9, Amanda slutar ju torka arslen på gamlingar då! Sen ska vi ut och röja, oavsett om de blir hamnkrogen eller inte. Man kan ju ha kul på andra vis ändå, och jag känner verkligen att jag måste få komma ur och härja av mig lite.. Är så full av energi, bra som dålig!!


Ser fram emot helgen som fan, dags för Rock med livstid då. Och för er som inte fattat de än så är de så att bland annat Raised fist ska spela här i lilla fagersta, och våran egna stolthet The hives ska spela helt gratis. Rätt schysst tycker jag   Men ser ännu mer fram emot nästa torsdag då Rockstad Falun börjar, har velat va där ett tag nu och nu ska jag äntligen dit   Happy me!




-


Men ha en bra kväll i alla fall!



-


Ser fram emot att se Engel i Falun, kommer bli awesome!


-










 


Av Emma - 8 augusti 2012 12:08







-


Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Har nog varit vaken sen typ 10 men har varken haft ork eller lust till att resa mig upp..

Är ju hemma hos Robin, men eftersom att han jobbar förmiddag den här veckan så finns de inte så mycke att göra på förmiddagarna, men tror faktiskt att de är någon här hemma nu. Hör någon som tisslar och tasslar i alla fall.


Ni får ursäkta mitt konstiga inlägg igår, ni förstår säkert inte och knappt jag heller. Tänker väldigt mycke just nu bara, och jag är väl inte på topp som jag sagt förut. Så är de med de. Vädret verkar svika idag också, jävla skit! Skulle ju ut med Amanda ikväll, men gissar på att hamnis inte ens har öppet. Balle. Men jag åker nog hem ändå tror jag. Ska i alla fall sätta på mig kläder nu och sätta mig framför tvn med en kopp te. Vill att babe ska komma hem nu så att jag kan få en kram eller två   



-


Ha de bra!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Av Emma - 7 augusti 2012 14:57




 

-

 

Verkligheten börjar komma ifatt mig.

Du är inte den du en gång va, och jag tvivlar på att den tiden kommer komma tillbaka..

 

-

 

 

 

 

 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards