emmaceciilia

Alla inlägg under december 2011

Av Emma - 23 december 2011 00:17


 



Hej på er!

Tänkte att jag skulle hinna skriva lite snabbt här innan jag kryper ner i sängen.. Kom hem från Avesta typ halv 10, så känns inte som att jag varit hemma så länge än, haha   


Men ja, igår hände väl inget speciellt, kikade på film, lagade mat och så med babe.. Sen idag så va vi till stan en sväng och kikade efter lite julklappar som inte hunnit köpas än! Eller ja, jag fick reda på att mina kusiner från Finspång skulle komma hit till jul och de hade jag ju inte räknat med.. Men nu är de klappat å klart   Sen bestämde vi oss för att äta pizza, inte så ofta de händer! Totte gjorde och sällskap också, trevligt trevligt..


Men nej nu måste jag stänga av här och lägga mig.. Ska upp rätt tidigt imorron och fixa tårta till min stackars kusin som fyller år.. Dagen innan julafton liksom?! Men god natt på er!





 

Av Emma - 21 december 2011 13:34


 



Vad ska ni göra på nyår?

En del väljer att fira med sin familj/släkt, en del med sina kompisar, och en del sitter säkert själva också.. De finns ju rätt många sätt att fira på! Men jag planerar att fira med kompisar, och älsklingen så klart   


Själv har jag inte en susning om hur när och vart de händer, känns ju mindre bra.. Haha! Dom senaste två åren så har jag varit hemma  hos Therese och firat, fast i år blir de ändring på de!  De är ju faktiskt lite knasigt att de bara är 10 dagar kvar nu, herrrrregud.. Men taggad är man ju, de är ju nästan den roligaste dagen på året!


 

Bilder från 09.. Therese, jag och Oppeh. Sååå små så   

 

 


 


Och så där såg de ut hemma hos mig 2010, skumpa och allt!

   





Nu känner jag för en dusch.. Helt svettig fast jag knappt rört en fena idag   

Sen erbjöd sig världens gulligaste morfar att köra mig till Avesta, så jag sover där och snorar ner Robin i natt.. De är inget jag vill, men jag nyser hela tiden i sömnen, buuh..


Puss på er!

 

 

 

 

 

Av Emma - 21 december 2011 07:23




 

Hej på er..

Blää vilken natt.. Hade jättesvårt att somna igår, sen vaknade jag vid 4 igen och kunde absolut inte somna om! Dumma näsa och förkylning   Har fått feber nu också, bra start på jullovet va? Hur som så stannar jag hemma från skolan idag..


Vet inte varför jag sitter här egentligen, men sitter och dricker te och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli 8 så att jag kan ringa och sjukanmäla mig. Annars blir de skoooolk, och sånt håller inte jag på med inte.. Men hoppas att ni får en bättre dag än mig i alla fall! Puss

 

 

 


  

Av Emma - 20 december 2011 14:05



 


Hejsanhejsan.

Luktar mumma i hela lägenheten   Precis slängt in en äppelpaj i ugnen, blev så himla sugen på de.. Mår inte alls bra idag, så blir nog att stanna inne hela dagen skulle jag tro. Om jag inte blir sjukligt rastlös förtås, då drar jag nog hem till Jonna eller nåt!

Hade ju tänkt visa er naglarna som jag fixade igår, men jag blev inge nöjd så jag hoppar nog de, hehe.. Nån som har bra filmtips förresten? Skulle väldigt gärna se någon riktigt bra film för en gångs skull, annars tvångsletar jag typ bara. Men så länge blir de i alla fall Sex and the city   Kanske ska fixa lite kaffe också, blir värsta fika överraskninen när mamma kommer hem ju, känner mig lite snäll faktiskt..


Men ha de bra!

 

 

 

 

Av Emma - 19 december 2011 20:48



 


Hej på er!

Precis kommit hem från en runda i Västerås.. Åkte tåg med mami, hade tid för att fixa naglarna idag.. Och anledningen till att jag gör de där är för att Kicki som hon heter är grymt duktig!   Blev så nöjd förra gången, så tyckte att de kändes dumt att byta.. Ni ska få en bild på naglarna sen, men tänkte måla tipparna först, så onödigt att lägga upp två bilder.


Men nu sitter jag här och känner mig helt slut för tillfället.. Tog några alvedon nyss, så får hoppas på att huvudvärken går över! Är ju inte 100% frisk direkt   Köpte lite annat i Västerås också när jag ändå va där och hade lite pengar över.. Bland annat detta:


 

Vanlig tröja med mönster från H&M 129 kr. Btw, kolla lappen! Såg den inte förrän nu   

 


Bh och trosor från H&M 99 kr och 69 kr

 


Ansiktsmask och klisterlappar till målning av tippar, enkelt med snyggt resultat!  



 

Förutom de så köpte jag en kjol till nyår också, men den ser så konstig ut när man inte har den på sig, så den får ni inte se..

Men nu ska jag röja undan lite här på rummet, sen är de dags för en dusch! Puss och kram


 


  

Av Emma - 18 december 2011 18:20



 


Hej på er.

Haha, de går inte så bra för mig med de här.. Har verkligen ingen fantasi alls, och ändå när jag har nåt att skriva om så tar de stopp eller så orkar jag inte bara.. Dålig stil av mig .


Har varit hemma cirka en timme eller nåt sånt nu.. Spenderade gårdagen och typ halva idag hemma hos Robin, vaknade upp och va förkyld som fan i morse så de va väl mindre kul   Sen runt 3 så va de dags att åka hem till faster i Norberg och fira henne, så har ätit massa gottgott också.. Mer än vanligt kan jag ju säga, haha! Ja vad mer ... När jag kom hem så hjälpte jag mamma med julgranen, satt i ljus och glitter och sånt ni vet   Hade tänkt ta bild och visat er, men bilderna blev inge bra, buu..


Men nu ropar pappa på mig, så antar att maten är klar.. Hoppas att ni haft en bra helg, och snart är de loooov!

Pusspuss

 


 

 

 

Av Emma - 15 december 2011 16:52


 



Hej på er!

Kan väl hoppas på att dom flesta är piggare än jag just nu, känner mig som ett vrak typ. Dunkandet i huvet vägrar ge sig, och jag känner mig full konstant.. Hade lite feber i morse också, men jag gick till skolan i alla fall dum som jag är. Ganska ovärt eftersom att jag känner mig sämre nu..


Ska väl inte göra nåt speciellt idag antar jag, möjligtvis fixa ett varmt mysigt bad lite senare.. Och sen så får man ju inte missa "tomten är far till alla barnen" på sjuan klockan 9   Har funderat lite på allt med mitt bloggande, och om jag känner för de och orkar så ska jag ordna nån form av "lista" nån gång. Så att ni läsare kan få en lite tydligare bild av mig, veta lite om mig och så.. Jag VET att jag inte har så många läsare, men de kan ju va kul ändå. Eller som man brukar säga, skeeet man väl i   


Ska hämta en kopp kaffe och lyssna vidare på musiken nu jag.. Puss och kram!

 


 

 

 


 

Av Emma - 14 december 2011 19:45



 


Hejsan hoppsan!

Usch, mår riktigt dåligt idag faktiskt.. Dagen började bra och jag mådde toppen, men sen efter idrotten sista lektionen så va de som att all luft bara försvann ur mig! Känner mig yr, och illamående kommer och går, va fan?   Antar att de har att göra med att jag har sovit extremt dåligt ett tag nu, har väl fuskat lite med maten också även fast de är en väldigt dålig ide.. Fy mig. Kan inte gå och lägga mig nu heller, för då kommer jag vakna mitt i natten, och de går inte.. Lång dag imorron, så jag måste se till att orka med den.


Någonting kul då. Lite svårt att se de roliga för er som inte va med, men vi blev tvingde till dans idag på idrotten.. Och herrrrrregud så skoj de va, eller i alla fall såg ut. Skulle lätt ha filmat, ser ärligt talat ut som vilsa små skitar allihopa. Ingen taktkänsla eller nånting, så kunde väl egentligen se bättre ut heller   Menmen, de är ju bra att man kan få ha kul åt något ibland också!


Orkar inte skriva så värst mycke mer än så tror jag.. Ska gå och pilla i mig några alvedon och lägga mig framför tvn en stund, känns ganska lockande! Förutom att jag hemskt gärna vill sova då.. Och jo, glass ska jag ha också, nomnom!

Men ha de bra allihopa

 

     

 

 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards