emmaceciilia

Alla inlägg under januari 2012

Av Emma - 24 januari 2012 12:28


 



Hallå!

De här är lite irriterande med skolan, extremt långa lunchraster.. Nästan två timmar idag, och de finns ju inget att göra   Sitter och lyssnar på bandit med Jonna i ett tomt klassrum just nu, sen läser vi Kissies blogg och funderar lite över hur hon tänker ibland när hon skriver.. Smart att säga emot sig själv i en blogg?   


Någonting annat störande är människor som delar ut bitch-blickar utan anledning! Blev så himla irriterad tidiare i matsalen, Jonna bara sneglar på den här tjejen A(ska inte nämna namn), och hon måste ju självklart höja på ena ögonbrynet och vicka lite på huvet så där ni vet? Haha ååh, så sjukt störande.. Men nu vet ni de, kände att jag bara va tvungen att klaga lite   




Nu ska jag fortsätta chilla här, puss!

 

 

 

 

 

 

  

Av Emma - 23 januari 2012 20:47


 


  


 

Buuu för tv3 säger jag bara.. Först Gunilla från Svenska Hollowood fruar som alla retade upp sig så fruktansvärt mycke på (även jag), och nu så har dom börjat sända program som går ut på exakt samma sak fast typ tusen gånger värre? Hur korkat är inte de liksom.. Jag fattar inte ens hur folk orkar sitta och titta på sånt där, dom plågar ju för fan ungarna!

"Barnen som älskar att stå i rampljuset". Jo tjeena, vem vet hur dom stackarn små tjejerna känner sig egentligen? Dom kanske gråter om nätterna, önskar att dom vore nån annan, ett vanligt barn kanske. Bara reklamen säger i alla fall mig ganska mycke, deras mammor pressar dom något extremt, precis som att de är deras döttrar som får ut för något dom själva inte lyckats med? Och hur normalt är de att raka benen på sin 8-åriga dotter liksom, har man ens nå hår då?   


Nej usch säger jag bara, stort tummen ner för tv3 som ens sänder de här konstiga påhittet.. Jag tänker då aldrig se de i alla fall, inte värt att hetsa upp sig så mycke. Låt barnen få vara barn medans dom har chansen!








 

 

Av Emma - 23 januari 2012 18:51



 


Hejsan.

Måndag igen, och inte har de hänt nåt speciellt idag heller jämfört med förra måndagen.. Fick iofs sluta esteten tidigare idag, så jag och Therese kunde gå tidigare till gymmet! Skapligt skönt kan jag säga, folktomt och man kunde göra nästan exakt vad man ville utan att ställa sig i kö typ   


Har precis färgat håret på mamma nu, så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig själv med nu.. Är trötter idag, så de blir väl tvmys antar jag   Ska nog synda lite och äta några rutor choklad också, så himla sötsugen.. Så kan de ju inte va!


Puss!

 


 

Lite smått förtjust i skrillex nya låtar btw..

 

 

 

 

 

 

Av Emma - 22 januari 2012 22:57



 


Hejsan hoppsan.

Åh va de inte är härligt med söndag kväll, en vidrig väckarklocka och skola väntar.. Yeee. Får väl hoppas på att den här veckan som kommer går lika fort som denna   


Har haft de mysigt i helgen i alla fall, bara tagit de lugnt med älskling, kikat på film och så   Sovit mycke har vi gjort också, hehe.. Han somnade redan runt 8 i soffan igår, söten! Och sen gick vi väl och la oss runt 10 eller nå sånt, och gick upp 1 idag. De är fan rätt duktigt   Jag brukar då aldrig kunna ligga kvar så länge typ..


Imorron blir de slut på latandet i alla fall! Ska kötta på med Therese på gymmet efter skolan, sen så antar att de blir lugnt resten av dagen.. Brukar bli rätt trött efter gymmet, plus att jag alltid brukar sova dåligt från söndag till måndag..

Men ha de gött!

 


 

 

 

 

Av Emma - 21 januari 2012 14:16



 


Hej på er!

Vilken flummig natt jag har haft.. Hade jättesvårt att somna, sen får jag veta nånting mindre kul   Nån dum jävel gav tydligen min älskling en snyting helt  utan anledning, inte okej! Såna där ska man knäcka nötterna på..


Men just nu sitter jag och väntar på att Robin ska komma hit och hämta mig efter många om och men, hade ingen lust att stressa satan till bussen.. Men vi ska i alla fall fira 1,8 år idag, gud va tiden går! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men de blir garanterat mys oavsett   


Ha en bra dag!

 

 



  


 

















 


 

Av Emma - 20 januari 2012 17:19


 




Hejsan.

Förbered er på ett väldigt dåligt inlägg, måste få klaga och avreagera mig lite..

Blev så där kul med bloggen igen, hade skrivit klart allt och skulle precis  till att publicera de, men nääääe då avbryts de och jag får börja om igen   Awesome..


Har så jävla tråkigt idag, och inte blir de väl bättre heller skulle jag tro. Dom flesta verkar inte va så sugna på att svara idag, av någon anledning? Tummarna i röven allihop kanske.. Nej men jag ska väl snart koka lite pasta så att de kan bli mat nån gång, och sen ska jag nog bädda rent i sängen också när jag ändå inte har nåt på g. Hoppas verkligen på en bättre idag imorron, för mitt humör och brist på saker att göra suger verkligen!   


Puss och kram, och ha en bra helg!

 

 

 

 


 

 

Av Emma - 19 januari 2012 18:42



 


Hallå   

Precis käkat pizza, och fy va mätt man blir av de.. Mår fan illa nu! Har tröttnat rätt mycke på pizza dessutom, mycke godare med typ thaimat om man är lat och vill beställa..


Har inte gjort  nå speciellt idag.. Varit i skolan och haft de rätt kul faktiskt!   Blev klara med väggmålningen, så nu slipper vi ställningen! Fick åka ut på  jobb till YIT också och förbereda för målning på massa dörrar.. Sen gjorde vi rent målarbussen och stojade bara, jätteskönt faktiskt. Fredag imorron också, ännu skönare   


 



 

Får inte missa säsongstarten av Sveriges värsta bilförare idag heller.. De är ju så himla kul att titta på dom där dårarna, kanske kommer platsa där sen? Hoppas inte.. Fast iofs så får man ju pengar då   Ska nog börja kika på Warrior så länge, den ska tydligen va bra har jag hört.. Ha de bra!




 



  

Av Emma - 18 januari 2012 21:30


 



Just nu är jag galen i den här låten, "Chasing tornadoes".   

 

 

 


Helt galet va trött jag är idag.. Har inte gjort ett smack sen jag kom hem, bara ätit mat och legat i soffan!

Är ensam hemma just nu, men mamma kommer väl hem om cirka en timme eller nåt.. Fast då sover nog jag   Långdag i skolan imorron, slutar typ 4. Fast har rätt så skön arbetsuppgift just nu i alla fall, målar ett motiv på en vägg! Är dock 4 meter upp i luften eller nå sånt, så lite skakis va jag första gången när jag skulle upp.. Men snyggt blir de! Kan inte låta bli att va lite stolt   

Sweet dreams!

 

 



 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards