emmaceciilia

Alla inlägg den 13 mars 2012

Av Emma - 13 mars 2012 20:53




 

Hej igen.

 

Varit ensam ett tag nu.. Gjorde i alla fall kladdkaka med Matilda, så vi åt de och glodde lite på tv bara     Satt och tittade på Big brother live ett tag, rätt kul att se nu när dom fått sina tillfälliga sjukdomar och diagnoser! Tänk att behöva gå runt med värsta ställningen på huvet liksom..


Och ja, de blev en liten ändring här på bloggen igen. Jag är en sån som aldrig blir nöjd med min header, men de kanske beror på att jag gör dom själv? Jag vet faktiskt inte, men nu får de bli den här ett tag i alla fall! Har två stycken andra också som frågat om jag kan fixa header åt dom, så jag har lite att fundera på där också.. Jag är inte direkt duktig, använder typ nåt oproffsigt program också, men de verkar inte dom veta haha   Måste plocka lite med kläder och sånt nu, sen tänkte jag slänga på en ansiktsmask innan jag sätter mig och tittar på bb igen. God natt!


 






 



 

Av Emma - 13 mars 2012 16:00




 


Tjenis penisss!

 

Fyyy va jag avskyr förkylningar, exakt allt blir lidande.. Kondisen verkar sjunka nå extremt i alla fall, trodde jag skulle gå åt när jag tagit mig upp för alla trapporna när jag kom hem   Och likadant va de på gymmet i morse..Va tvungen att gå dit på idrotten, annars hade jag inte satt min fot där inne. Tränade vaderna i kanske 10 minuter, slöcyklade i en kvart kanske, sen va de finito. Nu vill jag bli frisk!


Sitter i alla fall och väntar på Matilda just nu, hon är väl här om cirka en timme eller nå sånt     Hoppas att hon inte blåser bort ute i busvädret, stackarn.. Men jaa, vi ska baka nånting tror jag. Negerbollar eller kladdkaka tror jag att vi sa.. Blir nog awesome hur som, saknar de lilla livet! Och är hon nå snygg då? Hell yeah, she is   


  



Kommer säkert upp en bild på vårat bakverk lite senare! Nu ska jag röja undan lite i lägenheten så att hon inte blir rädd när hon kommer in, hehe.. Ha de bra!

 





 


 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards