emmaceciilia

Alla inlägg under mars 2012

Av Emma - 24 mars 2012 13:46


 



Usch och fy, är så himla trött idag.. Och jag ska partaja?! Har ju en vitamin well i kylen, så kanske ska ta den till att börja med..


Kom hem apsent i natt, eller strax efter 1 men de kändes som att de va alldeles för sent för mig. Följde med Hellman och Jennifer till nån Becca i Norberg, och jag satt där nykter heeela kvällen. Och de gick väl bra tills jag blev så trött att ögonlocken nästan åkte ihop på mig! Men till slut så kom Jennifers mamma och hämtade oss, hur gulligt som helst   Och idag ska jag ju hem till Petter som sagt, runt 6-7 nån gång, hoppas på att de blir en toppen kväll! Känner att jag behöver de..


Ska hoppa in i duschen alldeles strax, sen ska jag väl börja fixa håret, byta om osv. Skriver säkert sen igen! Hoppas på att Amanda kommer hit och taggar lite med mig   Bjuder på en gammal partybild, ser ju pigg ut.


Ha en grym lördag!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Av Emma - 23 mars 2012 14:57




 


Blev ingen uppdatering igår, hade att göra hela dagen så de blev ingen tid över till de.

Slutade vid 4, sen efter de så gick jag till Amanda för att ge lite pengar till bärs, och de slutade med att jag gick med henne och Petter upp till hennes bror på andra sidan stan.. Blev än jävla bit att gå, men de va ju så uuunderbart väder ute, vilket de är idag också   Fick se lilla Max också som kom till världen för några månader sen! Så söt så, rund och go   



 



 

Efter de bar de hemåt igen, och där satt älskling och väntade på mig! Han hann väl inte stanna så värst länge, men vi hann äta pizza och åka en sväng till Johans garage i alla fall   Så himla avis på den killens bil alltså, sjukt snygg är den.. Kul för honom   


Blir middag och lite så här hemma ikväll med päronens kompisar, så jag ska väl va med på ett hörn hade jag tänkt. Måste tagga inför morgondagen! Sen så ska jag hinna kila till sjuklingen Jonna med lite plugg från skolan också.. Och till någonting helt annat, tror ni att jag blev nå glad i morse? Fick se i tidningen att Crashdiet och The Hives kommer spela här på festivalen i sommar, hur awesome är inte de?! Bara att vänta på att mannen min säger till så jävlar ska de fixas biljetter   



   



 







 

Av Emma - 21 mars 2012 20:12

  


 


Åååååh va tråkigt de där va då!

Trodde att de skulle va lite intressant i alla fall, och att de inte BARA skulle va byggrejer   Menar, de fanns ingenting för målare.. Och jag struntar typ i resten? Men fick i alla fall lite gratis grejer med hem, alltid något. Gratis är gott som man säger   Men de va inte bara pest och pina, hade som vanligt rätt kul åt mina konstiga klasskamrater!


Och nu är jag som sagt hemma, så nu ska jag inte klaga nå mer. Ska ta tummen ur röven och plocka upp lite grejer, sen ska jag ta en skön dusch och bara tänka lite. Känner att jag behöver de, helt fucked i skallen.. Sen ska jag kika på bb, om jag orkar vill säga. Puss!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Av Emma - 21 mars 2012 07:57



 


Nu sitter jag och laddar mig efter en bussreda på drygt två timmar? Vet inte riktigt hur lång tid de tar att ta sig till Älvsjö, har ju aldrig varit där.. Men jag hoppas att de blir kul   Och nog fan är jag lila i håret! Blev lite mer färg än jag väntat mig, men jag tror inte att de blev för hemskt i alla fall   Får väl se om man får nå reaktioner idag..



 


Men ha en bra dag!  

 

 

 

 


 

 

 

Av Emma - 20 mars 2012 16:29



 


Va in till frissören efter skolan och frågade lite om de nya håret som jag tänkt beställa.. Så vi kom fram till vilken färg som blir bäst osv, så nu är de beställt  Aaaawesome! Inte blev de så dyrt som jag trodde heller, ännu bättre. Bara att boka tid sen så att jag kan få de isytt! Låter rätt brutalt, men vafan de blir snyggt   





Köpte även ny hårfärg idag, en färg jag aldrig testat förut så vi får se hur de blir.. Svartlila är de i alla fall, skitsnyggt! Men om de blir som jag tänkt mig är ju en annan sak.. Bara att hoppas! Får be lite till gudarna kanske, ska ju till Stockholm imorron så vill ju inte se förjävlig ut om man säger så.. Men de blir bra tror jag   Ska bli kul att komma iväg imorron, typ första roliga grejen vi gör med klassen? Skulle tro de i alla fall.



Ha de bra!

 

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 19 mars 2012 17:27



 


Hej!


Sitter och funderar över livet.. Haha nej då, men jag sitter och kikar runt på lite motiv till min tatuering som jag förhoppningsvis ska görs i sommar/höst. Kom och tänka på de när vi pratade om tatueringar idag i skolan.. Är ju trots allt inte så överdrivet länge tills jag fyller år, och jag hade ju tänkt önska mig en tatuering då   Men de finns väl lite motiv som jag skulle kunna tänka mig i alla fall.. Tänkte visa några sen här på bloggen, så kan ni ju tycka till om ni känner för de.


Rätt skön dag i skolan, hände väl inget speciellt om man säger så.. Men vafan har hänt med vädret då? Blåser så in i bängen, och iskallt är de också. Inte okej   Solsken och värme vill vi ha! Och på tal om värme, nu ska jag tappa upp ett varmt bad och ta hand om kropp och sjäääl.. Låter töntigt, men de är ju faktiskt skönt   

 

Ha de bra.

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 18 mars 2012 20:38


 



Då va man hemma igen då! Blev en rätt konstig kväll/natt igår, inte som planerat med andra ord.. Robin har ju fått ut sin pärla igen, men dem hade nå konstigt ljud för sig när man svängde till höger, så vi åkte nästan direkt till garaget och så fixade han med de.. Vi kom hem strax före 3 på natten tror jag, och då va jag ganska så skittrött eftersom att jag sovit dåligt natten innan också   Men fick sova till 2 idag i alla fall, så jag ska inte klaga! Har bara myst hela eftermiddagen också, hur skönt som helst   


Kan för första gången på länge säga att jag har en vecka att se fram emot! Bara allt går som planerat vill säga, och jag hoppas att älsklingen inte fastnar i garaget hela helgen. Men på onsdag så ska klassen och 3orna åka på byggmässa i Älvsjö, så vi slipper skola och de, sen på lördag så är de party hos ******   Rätt mycke folk som ska komma som jag har fattat de, så de kommer nog bli awesome! Men nej, de får bli allt för idag.


Får bli en låt också, puss på er.

 

 






 





 

Av Emma - 17 mars 2012 14:33



 


Nu sitter jag här redo att fara mot Avesta och min babe   Typ inte sovit mycke alls i natt, haft en pappa som legat i vardagsrummet och hostat upp halsmandlarna.. Nej men nästan, hostade satan gjorde han då i alla fall. Stackarn! Så jag kan för första gången säga att de ska bli skönt att sova bredvid en snarkare, jämfört med de andra då.


Hade en väldigt rolig kväll igår måste jag säga! Amanda kom hit strax före 6 tror jag att de va, sen va de meningen att vi skulle gå till fritids och kolla in läget där, men de slutade med att vi hamnade hemma hos André där Jonna och Lollo va. Dom satt och drack lite och lyssnade på musik och så, så vi snackade strunt med dom och hade pruttävling   Väldigt moget, jag vet. Men jag måste erkänna att de va väldigt kul! Garvade då skapligt mycke i alla fall.. Gick till statiol innan de stängde vid 12 också och käkade körv, sen gick jag hemåt igen.


Får se vad som händer ikväll, känner faktiskt för att göra nånting.. Men vi får se helt enkelt. Puss och kram!

 


Bild från igår..

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards