emmaceciilia

Alla inlägg under mars 2012

Av Emma - 12 mars 2012 21:39


 



Hej på er!

 

Kom precis in, skönt som fan.. Varit ute och käkat pizza med frisken, huuur längesen som helst sen jag träffade henne kan jag ju säga   Efter de så snurrade vi runt med Nicke och.. ja vad han nu än hette, haha. Är inte så duktig på namn, och minne som en guldfisk har jag också! Men skratta fick jag göra i alla fall. Tror att vi va i Smedjebacken eller nånting när vi fick syn på värsta vindkraftverket, rätt fränt att stå precis under faktiskt! Och ja, de slutade i alla fall med att dom ollade den där saken helt random.. Men kul va de när dom satt sig i bilen igen och berättade de   


Ska väl typ byta om till myskläder nu och fixa lite varmt te för halsen.. Har världens rethosta, plus att jag blev väldigt hes efter den där bilresan   Tittar på Big brother, och sen så blir de nog sängen skulle jag tro! Och btw, tycker inte ni att de va otippat att Hanna W lämnade huset igår i direktsändning? Och ännu mer konstigt, att Rodney får en ny chans att komma in i huset? Då har väl ändå han ganska så stora chanser till att vinna skiten eftersom att han redan är känd.. Men vad vet jag.


Puss på er!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 11 mars 2012 22:47



 



Lycka.   



 






 



 



 

Av Emma - 11 mars 2012 18:36



 


Maya:

Hej, trillade in här ock såg en halv bild på Memphis, jag tror de är han iallafall. Jag antar att de är du, som är Memphis .. faster?

Jag följer hans mammas blogg dagligen och skulle inte du kunna skriva lite om honom eller något ? Har inte läst något om honom här, va jag kan hitta.


Kram Maya

 

Svar:

Ja, det stämmer att jag är Memphis faster. Jag är även hans gudmor, eller fadder som de heter nu för tiden.. Anledningen till att jag inte skriver något om Memphis är att jag inte träffar honom i över huvud taget på grund av att han bor typ 50 mil bort, plus att min brors och Tildas alla bråk osv har fått mig att ta avstånd från allt. Jag har inte någon kontakt med Tilda heller, eftersom att hon har bett mig och alla andra här i Fagersta att dra åt helvete, trots att jag aldrig gjort henne eller Memphis något. Jag saknar Memphis väldigt mycke, jag är och kommer alltid att va hans faster no matter what. Men det är som sagt svårt att skriva så mycke om honom här eftersom att jag knappt vet något. Blev ett väldigt långt svar här nu, men jag hoppas att du förstår! Om du vill att jag skriver något speciellt om honom så får du väl säga till så ska jag göra mitt bästa.

Kram på dig




 


 

Av Emma - 11 mars 2012 18:28




 


Hej på er.

 

Nu är jag hemma igen. Spenderat helgen i Avesta hos min älskade Robin   Känns som att jag sovit mest, har varit så himla trött dom senaste dagarna.. Fattar inte vad de är som är fel   Men vi tittade på melodifestivalen igår i alla fall! Tyckte väl inte att rätt låt vann egentligen, Dead by april va självklara vinnare för mig men tydligen inte för europa och alla oss här i Sverige.. Men Loreens låt tycker jag är helt okej också, blir bättre ju fler gånger man hör den.  Vad tyckte ni då?






 

Ska äta alldeles strax tror jag, sen så tänkte jag göra en äppelpaj! Blev lite småsugen på de tidigare idag, så lika bra att göra en   Blir BB ikväll med mig själv eftersom att ingen här vill se de, haha! Sen så får vi se när jag slocknar..


Men ha de bra.





 



 

Av Emma - 9 mars 2012 19:14



 




Hej!


Haha ja, jag och min blogg.. Den duger alltid då man inte har nåt att göra eller känner sig ensam   

Sitter hemma hos Robin och är sjukligt trött i alla fall! Han åkte precis och spelade fotboll med nå folk, va meningen att jag också skulle ha följt med men de är ju så jäkla kallt och blåsigt ute    Så jag valde att stanna inne.. Hade nästan tänkt vila lite, så att jag inte är så trött och sur när han kommer hem. Mitt humör är väl inte de bästa när jag är trött om man säger så! Fast först så ska jag nog ta en dusch, de är ju alltid så himla kallt i den här lägenheten   


Men ha en bra helg allihopa!









 





 

Av Emma - 8 mars 2012 16:54


 



Hejsan hejsan.

 

Mjoni, sitter och letar runt lite på eniro efter sommarjobb som målare.. Behöver ju egentligen de mest, eftersom att jag vill samla ihop lite extra timmar till lärlingsboken! Men de är inte så lätt när man inte har kontakter, och inte finns de så mycke att hurra över här i Fagersta heller   Funderar faktiskt på att be Robin fråga den där Håkan om nån målarfirma i krylbo, dom behövde tydligen folk så.. Men först ska jag leta vidare på internet!



 

Annar så.. Nej inte mycke. Otroligt seg dag i skolan idag, hängig som fan och snorig som bara den! Va riktigt skönt att komma hem faktiskt   Och imorron är de freeedag, och de innebär att jag slutar tidigt. Skönt! Får se om jag åker till Avesta då, eller om jag blir hemma.. Blir jag hemma så kommer jag förmodligen dra på partaj för Lois hos Amanda, men då blir de alkoholfritt för min del kan jag säga   Skit samma, ska hoppa in i duschen nu. 


Ha de fint!

 

 

 

 


 

 

 

Av Emma - 7 mars 2012 23:09




 

Hejsan.

 

Blir ett väldigt sent inlägg nu, men har inte haft tid eller lust till de tidigare idag! Börjar känna mig matt osv i kroppen, och rösten har jag nästan tappat helt, så tråkigt   


Robin kom i alla fall hit en stund mot kvällen, låg bara och gosade och tittade på några avsnitt av Greys Anatomy! De gjorde min dag, så puss på honom   Annars har de inte hänt ett smack, och de har faktiskt varit skönt de! Lång dag i skolan imorron med rätt mycke att göra på yrken, så nu kallar sägen.

 

God natt på er små fisar!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 6 mars 2012 16:48



 


Hej!

 

Lika trött idag också, skulle va skönt att gå och lägga sig på en gång men de går inte!

Fick äntligen träna idag efter skolan, så nu känner jag mig nöjd på den fronten   Sen åkte jag och pappa direkt till Ica och lämnade mitt cv som jag skrev igår, hoppas att den va duglig.. Men de tror jag nog!


Har ingenting att göra idag, orkar inte heller om jag ska va ärlig.. Så ska nog ladda ner andra säsongen av Greys Anatomy och lägga mig och kika på de. Låter väldigt lockande i alla fall   Puss!


 


Apgammal bild från tiden då jag schnuusade..

 







 


 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards