emmaceciilia

Alla inlägg under november 2011

Av Emma - 22 november 2011 15:12



 


Hejsan hoppsan!

Precit kommit hem från ett halvsvettigt träningspass.. Orkad inte riktigt köra så mycke kondition som jag ville idag, så blev mest skrotlyftning. Men allt är ju bättre än att ligga hemma och käka chirre (chips) i soffan, eller hur?   


Ska försöka njuta och bara ta de lugnt resten av dagen.. Ska alldeles strax dricka en kopp kaffe eller två, sen ska jag ta ett skönt bad och finurla lite! Vet inte om jag ska till skolan imorron eller hur jag gör, åker iväg till Västerås vid lunch och blir nog kvar hela eftermiddagen så. Kanske ovärt att ens gå iväg? Aja, jag vet inte.

Ha de bra!

 

 

 

 

 

.

Av Emma - 21 november 2011 22:17


 



"Like a broken record, it repeats itself.
Like a wheel.. and round and round it goes"


 


    




 


 

Av Emma - 21 november 2011 19:05


 


Nån mer än jag som tycker att de är stressande att hitta julklappar?

Jag är en sån som verkligen måste köpa julklappar till alla som står mig nära osv, men de är ju så jobbigt att hitta på nåt som passar var och en! Ofta så får man svaret "jag vet inte" eller "du behöver inte köpa nåt åt mig" när man frågar vad folk önskar sig, men man vill ju ha ett svar eller hur? Jag hade tänkt leta inspiration från internet de här året, för jag vill verkligen inte tvångsköpa grejer så att de bara blir tråkigt och så! Sen så skulle de ju va jättegulligt om nån av er kanske skulla kunna komma med förslag   



Någonting som är betydligt lättare är ju att säga vad man själv önskar sig, oftast i alla fall. Min önskelista ser ungefär ut så här i år:

Platt/locktång (min är så sliten att jag börjat tycka synd om den)

Diesel "Loverdose"

Presentkort från Make up store

Rosa playboy lakan, så sjukt snygga!

Smycken från Laila Bagges kolektion

Och klassikern PENGAR   

 

 

 

 

Av Emma - 21 november 2011 18:10


 


Hejsan   

Puh, äntligen sitter jag ner och bara sitter! Hade sovmorgon idag till 12 som sagt, så jag har sovit mer än tillräckligt inatt.. Men när jag kom hem så va jag betydligt tröttare, blev gymmet med Therese direkt efter skolan. Och jag slöade inte många sekunder då inte, koncentrerade mig på ben, rumpa och mage idag eftersom att jag inte kan lyfta med min hand, och de känns ju i låren nu kan jag säga. Underbart   Blir samma sak imorron också efter skolan   , plus boxning på idrotten, om jag kan va med förstås..


Nu blev precis maten klar, så jag ska väl hugga in, ganska så hungrig känner jag! Har ju inte ätit annat än frukost idag..

Ha de bra!

 

 

Charmigaste bilden någinsin.

 

 

 

 

 

.

Av Emma - 20 november 2011 17:47


 


Now I’m on my own side
It’s better than being on your side
It’s my fault when you're blind
It's better that I see it through your eyes
All these thoughts locked inside


When darkness turns to light
It ends tonight
Just a little insight won't make this right
It’s too late to fight.

 

 

 

 

 

 


 

Av Emma - 20 november 2011 13:03


 


Nej, jag har inte tagit mig upp från sängen förrän nu..

Sov till 12 eller nåt sånt, sen orkade jag inte gå upp bara. Drömt massa eländigt inatt också, så kan ju bero på de! Men nu är jag uppe i alla fall, så ska nog fixa en kopp te och sitta här ett tag och lyssna på skön morgonmusik..

 

Har ingen aning om vad jag ska göra senare heller.. Har ju sovmorgon till 12 imorron, så jag ha en väldigt lång dag att fylla idag   Kanske ska göra eget julgodis? Äh, vi får se..


Kanske ska skriva lite om min helg då eftersom att jag är så dålig på att uppdatera.. Åkte till älskling i Avetsa i fredags, han låg i soffan med tända ljus i vardagsrummet när jag kom dit, tyckte de va väldigt gulligt   Gjorde väl inte så speciellt mycke mer än tittade på idol och tv eftersom jag kom dit rätt sent, men de va mys så klart! Igår så åkte vi hem till hans föräldrar för att fira hans lillasyter Vickan, så de blev fika och lite sånt. Självklart så gullade jag lite med hans farmors hund också, så himla söt! Är nog faktiskt kär i honom   Mer än så har jag inte gjort den här helgen, men de kändes ganska lagom med tanke på att jag varit lite sjuk i veckan! Orkar inte skriva så mycke mer, så ha en bra dag! 

 

 

 

 

 


 

.

Av Emma - 17 november 2011 22:01


 


Tiden går, och jag önskar att jag kunde skynda på den.

Jag har insett att de inte skulle spela någon roll om jag spolade tillbaka tiden.

Du gjorde ett val, säkert för längre sedan än jag kan förstå..

Men du har alltid varit som en klippa för mig, en av de viktigaste personerna i mitt liv.

Jag har stått upp för dig. stöttat dig i alla stunder då jag kunnat..

Hur fan kunde du sabba allt?

Du svek mig, du ljög mig rakt upp i ansiktet..

Du har fått mig att känna en sån fruktansvärd skuld i de hela.

Men allt jag gjorde va för att jag litade på dig, du hade mitt förtroende.

Jag ville att allt skulle få kännas som förut, att allt skulle lösa sig..

Men jag har numera fått erkänna för mig själv att de va de dummaste jag kunde göra för dig,

och tro mig, de va de sista..

 

 

 

 

 

 

 

Av Emma - 17 november 2011 20:33



 


Hej på er!

Ja jag lever, har bara varit väldigt dålig på att skriva.. Har inte haft ork till datan i över huvud taget på ett tag, plus att jag mått dåligt! Stannade hemma från skolan idag eftersom att jag spydde och mådde skit igår kväll. Trevlig info jag vet, men de va ju så    


Mår i alla fall bättre nu, förutom att jag har svårt för att äta då.. Matlusten är väl inte på topp! Men jag ska till skolan imorron i alla fall. Jag och älkling ska fira 1,5 år antingen imorron eller på lördag, jag vet inte vilket. Egentligen så är de inte dags förrän på måndag, men då jobbar han eftermiddag så de går icke.. Hade tänkt äta ute och så, kommer bli hur mysigt som helst   


Klev precis ur de varmaste badet någonsin tror jag, haha.. Svettas som en gris nu kan jag ju säga! Men innan satt jag och huttrade i soffan, så de va värt de   Missade true blood idag också, buu för mig.. Men jag får väl se reprisen eller nåt, så att jag slipper gråta krokodiltårar! Jag har varit fast ända sen jag såg första avsnittet på den där förbannade serien..


Men ha de bra!

 

 

 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards