emmaceciilia

Alla inlägg under november 2011

Av Emma - 7 november 2011 16:30


 


Hej på er.

Kom hem för en liten stund sen.. Slutade klockan 3, sen mötte mamma upp mig för att ta en fika på vägen hem, mys   Fick bli kladdkaka och kaffe, förbjudet gott! Första skoldagen efter lovet va helt okej, fick inte göra allt för mycke.. Fick börja titta på filmen flashdance på esteten, och de va väl inte helt fel. Helt värdelös film iofs, men skönare de än att sitta och skissa på nå skit.. Satt och funderade på varför filmen heter just flashdance, aldrig hört talas om en dansstil som heter så? Fast så fort vikarien slog på filmen så fattade jag lite ändå, dom flashade ju lite kanske, till killarnas förtjusning.. Haha, så himla omogna!


Bild från filmen.



Men men, har inte tid att sitta här och skriva hur mycke som helst.. Ska städa rummet lite idag, byta lakan och dammsuga. Sen tänkte jag ta hand lite om mig själv, testa ny ansiktsmask som jag köpte i Sthlm bl a, "vanilla fudge". Tyckte de lät ganska awesome   

Puss och kram!

 

 

 

 

Av Emma - 6 november 2011 22:41


 


Oh yes, känner mig riktigt taggad..

Inte riktigt då, men de kunde ha varit mycke värre. Är ju trots allt bara 6 veckor kvar till jullov och 3 veckors ledighet, underbart! Försöker njuta av sista tiden av lovet nu i alla fall   Har pluggat sen jag kom hem från min fina, och de va typ kl 6.. Puh! Men nu är de färdigt, så inga mer tråkigheter nu. Vet däremot inte hur jag ska kunna somna idag, hehe.. Tror att jag och Robin somnade runt 10 igår, och vaknade inte förrän halv 12, så fy fasen va vi har sovit! Fast de va ju väldigt skönt iofs..


Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag vill men jag kommer inte på något.. Men jag kan väl passa på att klaga lite på Bards hat mot Robin Stjernberg i idol som jag stör mig på så hääääär mycke! Jag menar, är han dum i huvet eller? Efter hans uppträdande i fredags som va i princip helt felfritt så vräker Bard ur sig "Har du tagit dig så här långt i tävlingen så borde du kunna sätta på dig nånting annat en en svart t-shirt." Vad har de med saken att göra egentligen? Och vad hade han själv på sig då, två peruker på axlarna? Nej du Bard, släng dig i väggen säger jag bara.. Vad gör du i idoljuryn egentligen? Irriterande gubbe med 1000 par fillingar i garderoben   Men god natt på er!


 






 

Av Emma - 5 november 2011 15:34


 


Hej på er!

Orkade inte skriva nåt igår när jag kom hem, va verkligen hur trött som helst.. Skitmycke folk va de i Sthlm, mer än jag minns att de brukar va   Jag hittade inga skor, men jag köpte i alla fall en grön vinterjacka från Zara. Sen köpte jag lite allt möjligt.. Lite underkläder bl a, en leoklänning jag hittade på rean och en annan klänning som visade sig vara en byxdress när jag kollade på den hemma! Tur som fan att jag sparade kvittot och lät prislappen sitta kvar, såg ut som en gammal tant i den   Låter säkert skitsmart som inte testade den där, men de va så mycke folk och hade jag gjort de så hade jag och mamma förmodligen missat bussen hem..

Såg även jesustanten, haha störtskön! Och för er som inte vet vem de är så kan jag väl säga att hon inte riktigt är som hon ska, hon påstår att hon sett jesus osv, och att jaga och skrika på ungdomar är väl de hon är mest känd för. Kommer aldrig glömma när hon började skrika på pappa när han kom ut med en dricka från pressbyrån, hon fick för sig att han hade snott den och skällde ut honom totalt, haha!   


Idag är de allhelgonaafton också, tycker de är så vackert med alla ljusen som tänds på kyrkogården.. Men jag vet inte riktigt om jag orkar ta mig dit idag, har ändå inga ljus att tända. Men vi får se hur de blir med den saken! Blir tacos med mamma och Robin ikväll, känns som att de va hur längesen som helst jag åt de. Defintivt min favoriträtt   Men ni får ha en bra lördag!

 


 


 

 

Av Emma - 4 november 2011 08:17


 


Hinner skriva lite fort nu innan jag drar mig mot centralen..

Blev väckt av mamma typ halv 8 idag, och guuuud så trött jag va! Kunde inte somna alls igår, fast jag va trött och allt   Men men.. Sitter och äter min frukost nu, eller dricker rättare sagt. Mår så grymt illa så får inte i mig nåt annat..


 



Ska förmodligen träffa Jonna idag en sväng i Stockhomia om hon har tid och så! Hon håller på och målar vid NK huset, och eftersom att jag ska dit så kan de ju va kul att titta lite på henne också   

Men ha en bra dag!

 

 

 

 

 

Av Emma - 3 november 2011 20:55



 


"Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här
Nu kan det vara för sent att säga som det är.

 

Vi testar nya vägar, som aldrig tycks ta slut
Vi har försökt att fånga den andra, men aldrig nått ut
Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut.

 

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

 

Jag vet att det är svårt över telefon
Men när jag har dig nära, vill du därifrån.
Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår.

 

Jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt.
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.
Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt.

 

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut"



 




 

Av Emma - 3 november 2011 17:52



 

Wiie, tur att jag har världens bästa Matilda   

Har precis lagat mat, thaigryta! Nu sitter jag bara och väntar på att Matilda ska komma hit och umgås lite med mig. Tur är väl de, annars vet jag inte vart jag hade tagit vägen, känner mig så sällskapssjuk idag! Dessutom så får hon mig alltid att skratta, och de kan behövas nu känner jag   Känner mig lite butter och trött idag..


 

    


 



 

Av Emma - 3 november 2011 15:11


 


Hejsan!

Kom inte hem förrän strax före 10 igår kväll, så jag orkade inte skriva nåt då, men nu så! Blev en vända  till Västerås med Robin igår, gick och kikade på massa grejor på Ikea och sen så gick vi några varv i nya gallerian också! Haha ganska kul att vi gick in i affärer och började gå åt fel håll när vi kom ut från dom, och de hände ju inte bara en gång heller så vi fick lite motion kan man ju säga.. Vimsbollar båda två skulle jag tro   Innan vi åkte hem käkade vi på max också, favoriten (a) Sen resten av kvällen så va vi bara hemma hos babe och hade de mys!


Idag vet jag inte alls vad jag ska göra.. Ska i alla fall lägga mig i skaplig tid tänkte jag eftersom att jag åker till Sthlm imorron för att hitta massa grejer jag behöver   Åker redan vid 9 så de är lika bra att satsa på att va så pigg som möjligt! De är ju faktiskt rätt jobbigt att flamsa runt i stan där (tycker jag iaf), och de blir ju knappast bättre av att va trött och dessutom ha huvudvärk.. Hoppas även att farbror Christer kommer in till stan en sväng så att jag hinner träffa honom, de blir ju så sällan när han bor där!


Hade tänkt ta en varm dusch nu, och sen så får vi se vad jag hittar på! Puss och kram.

 

 





 

Av Emma - 1 november 2011 15:58


 


Vad gör ni när ni är rastlösa?

Haha åh, de är helt galet va jag hatar att vänta på saker.. Inte nog med de, finns absolut ingenting att göra heller! Och när de blir så, ja då blir jag sjukligt rastlös också som pricken över i:et. En dålig vana och lösning brukade va en extra snus vid dom tillfällena, men för er som missat de så har jag ju lagt ner mitt snusande   Jag kan faktiskt säga att jag är riktigt stolt över de, och fan så skönt de va att visa pappa att jag kunde sluta, precis som han gjort typ ett år innan! Tror inte att han trodde att jag skulle klara av de, hehe   

Så istället för snuset nu då.. Jag har faktiskt inte kommit på nåt bra botemedel mot rastlöshet än!


Struntade i att följa med pappa hem till farmor och greja med bilen, kände att jag inte är på humör för de.. Och för typ en kvart sen så fick jag höra att de inträffat en bilolycka mellan Fagersta och Norberg, eller om de va Norberg-Avesta? Vägen är i alla fall avstängd, så hur jag kommer till Avesta vet jag inte! Blir väl en himla omväg skulle jag tro.. Men tjofräs på er!

 

 

 

 

 

 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards