emmaceciilia

Alla inlägg under maj 2012

.

Av Emma - 30 maj 2012 20:20




 

I am nothing more than a little girl inside, that cries out for attention.

I can't take anymore of this.


I want to come apart, or dig myself a little hole inside your precious heart.'




 




 








 



 

Av Emma - 30 maj 2012 17:51



 


De är väl underbart med huvudvärk? Jag som tyckte lite synd om mig igår och i förrgår, men idag är de värre alltså.. Alvedon verkar inte hjälpa heller, så blir nog en ipren snart också! MÅSTE klara mig från förkylningen.


Inget speciellt har hänt idag, bara varit i skolan och gjort min plikt.. Sen skulle jag ju ha varit till frisören och sytt om håret lite, men eftersom att tanten där va så himla tjurig igår så ångrade jag mig. Hon kan allt sitta där och tro att jag ska komma, men nej du. Kan väl tillägga och säga att de inte va hon jag brukar gå till, för hon är grym! Går nog kanske dit efter skolan imorron, känner att de måste fixas ändå   Känner att de kommer bli kaos imorron i skolan också eftersom att de helt plötsligt dykt upp en massa saker som ska va klara.. Jag orkar verkligen inte. Men de måste ju göras om de ska bli nå betyg.. Aja, får se till att vakna med ett leende på läpparna imorron! (kommer ju inte hända.) Dags för en tupplur i soffan nu.


Puss!

 


 Hittade en gammal sunkbild, även tagen med min gamla lg eller "bettan".

 

 





 





 

Av Emma - 29 maj 2012 17:22




 

Blev inget bloggande igår, vet. Men jag va hemma för att jag va så himla trött plus att jag hade världens huvudvärk.. Håller nog på att bli sjuk skulle jag tro, är rena sjukstugan här hemma så varför skulle jag klara mig? Men jag har ju planer för hela helgen, så de går ju verkligen inte! Motormässa i Gävle på lördag, och eftersom att Robin ska ställa ut bilen då så kommer vi åka vääääldigt tidigt, och på kvällen är de nån bilträff i Borlänge. Och på söndag så är de nånting här i Fagersta också, så de ska vi väl också på antar jag. Så snälla snälla, låt mig va frisk   


Blev en skvätt förbannad när jag och Jonna kom till skolan i morse och fick reda på att alla lektioner va inställda. Schyssta jävla klasskamrater man har som säger till? Ingen av oss va ju i skolan igår, så hur skulle vi kunna veta.. Ååh hatar verkligen sånt där   Men fick ju va ledig idag i alla fall, så ska inte klaga ändå. Ska nog ordna lite mat snart tror jag, sen är de dusch och tv som gäller.


Puss och kram

 

 

 

 


 

 

 

Av Emma - 27 maj 2012 19:42



 


Precis tagit mig en efterlängtad dusch! Satt mig på balkongen då jag precis gett upp att försöka hitta nån att umgås med, men så messade Matilda och sa att hon ville komma hit   Skönt som fan att träffa henne, va flera veckor sen.. Gick ner till simbadet som de kallas och la oss på en filt med lite dricka och sånt! Satt där och pratade i nån timme, sen gick hon hem igen   Fick veta både de ena och de andra.


Blir så jävla arg på dig din jävel.. Du ska ge fan i de som är mitt, och ta vara på de lilla du har kvar! (och nu menar jag absolut inte Matilda, så missförstå inte.)




 



 

Men ja, för övrigt då.. Vet inte om jag orkar gå till skolan imorron, känner mig inte hundra i skallen och kroppen. Plus att jag inte kommer kunna göra nånting på hela dagen typ eftersom att de saknas folk till grupparbetet! Jag måste i alla fall till seco och göra ett drogtest på morgonen, lika bra så i fall de skulle bli nå strul annars. Men nu ska jag plocka undan lite skit här på rummet, sen lägga mig och vila i soffan. Puss

 

 

 

 


 

 

 

 

Av Emma - 27 maj 2012 14:09



 


Hemma igen, så nu kommer bilderna!

Vill iväg och sola, så ska försöka få med mig nån. Annars nöjer jag mig med balkongen   


 



                                       




 




 

Av Emma - 27 maj 2012 12:07



 


Nu har jag fått in alla bilderna från festen på datan! Så när jag kommer hem lite senare så blir de en bildbomb   Har närmare 30 bilder tror jag, men kommer inte att ladda upp alla hehe..


Ska alldeles strax iväg och äta morsdag middag ute, 3 rätters blir de så jag gav fan i att äta frukost idag! Är hungrig som bara den nu, så ska bli supergott med mat.. Ska nog passa på att sola lite sen på eftermiddagen också eftersom att de ska bli sämre väder imorron igen   Men ha en bra dag.

 



Passande låt, eller?



 







 

Av Emma - 26 maj 2012 19:10


 



Hur många känslor kan man egentligen hinna med inom loppet av några timmar?

De fick nog jag svar på igår.. Jag tänker inte ge festen någon negativ kritik, för den va verkligen hur bra som helst.. Frågesport, eldslukning och massa skratt! Men ja, jag kom dit hur glad och peppad som helst och de fortsatte ett bra tag. Sen så fick vissa saker mig bara att sucka. Tänker inte gå in på de här. Tackar alla som va där för en underbar kväll i alla fall   Jag har förresten tagit massa bilder, så dom kommer nog förmodligen upp imorron! Hinner inte nu, för nu ska jag gå ut en sväng med Amanda och sen ska vi kika på melodifestivalen.


Puss på er!

 

 

 


 

 

 

 

Av Emma - 24 maj 2012 17:36



 


Jobbat på brännan som fan idag, har t.o.m fått märke efter bhn!   Haha då vet man att man har lyckats. Får se om jag blir röd snart.. Fått mycke gjort hos mormor och morfar också, håller ju på och målar om massa fönster osv hos dom. Så dom är hur nöjda som helst, och då blir jag glad!


Pappa står och lagar mat, så ska väl äta alldeles strax tror jag.. Och imorron är de fredag!! De innebär 18-års fest för Cassandra och Therese   Kommer bli awesome med de här värdet! Åh va jag är taggad! Har lovat att hjälpa till att  hålla ordning och allt sånt eftersom att de kommer bli skapligt mycke folk, så ska va där redan runt 3 imorron.. Vet inte om jag kommer hinna göra nåt inlägg då, men de visar sig. Ska i alla fall ta med kameran, så kommer bli en massa roliga bilder och så sen   Är inte bara supa som står på listan, utan en del spel/lekar och sånt också! Nu är maten klar.   Ha de bra!

 

 

 



 



 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards