emmaceciilia

Alla inlägg den 13 maj 2012

Av Emma - 13 maj 2012 23:28


 



Tänkte att jag skulle sätta mig och skriva lite nu innan jag går och lägger mig. Har ni haft en bra helg?

Min har minst sagt varit turbulent i alla fall, har hunnit varit ledsen/förbannad och väldigt glad! Men här tänker jag inte dela med mig av de dåliga, så kan väl berätta om vad jag har gjort idag istället. Jag och älskling bestämde oss för att åka till totte och grilla med han och hans flickvän steffani(?) Osäker på vad hon egentligen hette, men strunt samma   De va trevligt i alla fall, kikade på film och spelade kort gjorde vi också! Och jag måste ju nämna de roligaste på hela kvällen, herregud säger jag.. Totte sparkade till på en handkrämstub och trodde att den skulle hålla, men nej de gjorde den inte då. Hela skiten sprängdes så hela köket såg sprutmålat ut, hela tapeten va kaos, och stackars Steffani fick i ansiktet och håret.. Men fy fan va jag skrattade alltså, de är sånt där man vill fånga på film!   


Sängen kallar nu, så de får bli bra så där för den här gången. God natt! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Emma - 13 maj 2012 00:28




Ja go' kväll på er, om de är nån som läser  

Sitter i Avesta och glor på film samtidigt som jag turbo smsar med Sofia, askul. Rätt störd film måste jag säga,  och hade de inte varit för att Robin ligger och sussar i rummet bredvid så hade jag nog tokgarvat för mig själv just nu.

Har hunnit fika med Sofia idag tidigare också, trevligt de! Sen gick vi en promenad och snackade och härjade av oss lite, de behövs verkligen ibland. Och sen åkte jag ju till Avesta som sagt. Nej, nu ska jag ställa mig på balkongen och andas lite, sen ska jag nog krypa ner bredvid min lilla surpuppa.   


Och en liten hälsning till alla söta så kallade ryktesspridare, eller mytomaner kanske man ska säga? GET A LIFE.


God natt! 










 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards