emmaceciilia

Alla inlägg den 15 maj 2012

Av Emma - 15 maj 2012 17:12


 



Har fan kommit fram till att de är rätt skönt att va helt ensam ibland.. Trodde jag skulle få damp och dra ut eller nånting eftersom att jag alltid blir så rastlös, men jag har faktiskt sovit en skvätt   Och nu satt jag mig här för att ladda ner nån film som jag kan kolla på sen, men jag hittade 3 stycken så kan hända att jag kollar på allihop! Men först måste jag se Rango i alla fall, nån animerad film som handlar om en sån där ödla med snurrande ögon och lång tunga.. Kommer inte på vad dom heter, men den verkar grym i alla fall   Men innan de så ska jag ta ett bad, sen måste jag laga mat också.. Får nog bli nåt enkelt som typ köttbullar eller nåt. Men de är ju gott!

Bilden har inget med de här att göra, men åh så sant de är.


 



  





 



 

Av Emma - 15 maj 2012 13:52




 



Gick upp tidigare än jag egentligen behövde i morse för att åka med mamma och pappa en sväng till Erikslund   Pappa skulle handla lite kläder osv till seco festen som är snart.. Va tänkt att jag skulle köpa nånting till mamma eftersom de är mors-dag snart, men jag hittade ingenting som passade.. Så får ta de nån annan dag! Hittade 3 linnen till mig själv i alla fall, två va på rea så de va ju awesome eftersom jag kikat in dom förut   Sen innan vi åkte hem så ville pappa äta nånting, så de fick bli max, mitt älsklingsställe hihi.. Men jag va inge hungrig så tog bara en milkshake istället. Nam nam!


Är ensam hemma idag igen på eftermiddagen, så får se vad jag ska hitta på idag då.. Funderar på om jag ska åka hem till mormor och morfar och måla lite, men jag vet inte om jag orkar. Dessutom så har jag inte brallorna här hemma, och jag vill ju helst inte förstöra mina kläder! Äh får se, annars får jag väl tjata hit nån annan stackare   Ha de bra i alla fall.


Puss

 

 

 

 

 

 

 



 


 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards