emmaceciilia

Alla inlägg under oktober 2011

Av Emma - 17 oktober 2011 15:15


 


Red bull och kanelbulle= Yummy!



 


Haha, de är inte lätt när man tycker att allt är pest och pina.. Då brukar i alla fall jag äta, även fast jag inte är hungrig   Inte för att någonting blir roligare då men, de är ju gott i alla fall..


Har fixat i ordning lite på mitt rum, tända ljus och så, tycker själv att de blev väldigt mysigt! Hoppas bara att de uppskattas av Robin också, men de är jag nästan övertygad om   

Tänkte kika runt lite på tuben och se om jag kan hitta nåt klipp från Britneys besök i globen.. Jag ville ju så gärna dit, men de är inte allt för många som skulle betala så mycke för att se henne, buu! Fast iofs så fick hon väldigt dålig kritik, så jag kanske inte missade nåt ändå. Rätt onödigt inlägg de här känns de som, men vad gör man när man inte har nåt att göra?   Puss!

 

 

 

 

 

Av Emma - 17 oktober 2011 11:55


 


Hejsan   

Bestämde mig för att stanna hemma idag eftersom jag inte fått så mycke sömn på grund av min förbannade nacke.. Har ont i huvet också, så jag känner mig väl inte på topp heller! Sitter inslingrad i en halsduk och har gjort sen jag vaknade, så får hoppas på att de blir bättre snart. Har fått för mig att värme ska va bra för olika slags värk? Vet att de är de för kramp, men ah skit samma..


 


Mamma och pappa kom precis hem från Västerås så nu är jag inte ensam längre tills typ halv 2 i alla fall   Sen kommer väl babe nån gång på eftermiddagen och gosar med mig, wiie (a) Måste förresten köpa mat och *peep* till honom också innan han kommer hit, de är han värd    


Me nu ska jag äta min kycklingsallad som står och väntar i kylskåpet, magen kurrar!

Ha en bra dag

 

 

 

 

 

Av Emma - 16 oktober 2011 23:28


 

Hej på er filurer..

Hemma i Fagersta igen då! Va iofs ett tag sen, men jag hade gärna stannat kvar hos sweetheart ett par dagar till   Eller kanske veckor?


Men men, haft en skön helg i alla fall. Fast mitt uppvaknande i morse va väl inge vidare direkt.. Vaknade runt 8 och kände att nacken hade låst sig helt och hållet, och när jag skulle vända mig så känner jag att de gör ont som bara satan  Så jag har väl i stort sätt haft ont hela dagen, så antar att de är nackspärr eller nåt liknande.. Och blir de inte bättre till imorron så blir jag lite sne faktiskt, skulle ju egentligen ha tränat och på tisdag så ska jag ju fotas tillsammans med Matilda! Fan alltså om de inte är över då, kan ju inte se ut som jag lider av nånting eller har början till puckelrygg..


Har skummat igenom datan efter bra bilder till min lilla "film" på esteten också, men jag hittar seriöst inga bilder så jag får väl ge mig ut i kylan och fota imorron skulle jag tro.. Helt värdelöst, tro mig. Är ensam hela dagen imorron också, så Robin kommer hit och gör mig sällskap om inget annat kommer i vägen. Sweet! Funderar på om jag kanske ska fixa till en liten överraskning åt honom om jag känner att jag hinner och har grejer till de, så vi får se   Men nu ska jag svepa ett glas cola, sen hoppa i sängen och sussa! Natti

 

 

 

 

 

Av Emma - 15 oktober 2011 13:51


 

Hej på er.

Lördag idag, underbart   Va hur skönt som helst att få sova utan att väckas av en vidrig väckarklocka kan jag ju säga.. Så nu är jag väl pigg som bara den resten av dagen, hihi..


Sitter och lyssnar på musik och väntar på att älskling ska vakna nån gång, hur kan man sova så här länge? Jag har nog aldrig gjort de själv i alla fall! Men ja, får väl se vad som händer idag. Allt jag vet är att jag ska till Avesta, sen om de blir en myskväll eller nåt annat visar sig väl   


Ska duscha alldeles strax när jag orkar resa mig.. Datastolen är ju så skön (a) Sen så ska jag nog ringa till F och prata om fotograferingen som förmodligen blir av på tisdag, men de törs jag inte säga nåt mer om för jag har inte en susning om hur de blir   Tror väl inte att jag skriver nåt mer idag, så ha en bra dag allihopa! Puss

 

 

 

 



.

Av Emma - 14 oktober 2011 23:44


 


Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are


I had to find you
Tell you I need you
Tell you I've set you apart


Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh, let's go back to the start


Running in circles
Coming up tails
Heads on the science apart


Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard


Oh take me back to the start


I was just guessing
At numbers and figures
Pulling the puzzles apart


Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart


Oh tell me you love me
Come back and haunt me
Oh and I rush to the start


Running in circles
Chasing our tails
Coming back as we are


Nobody said it was easy
Oh, it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard


I’m going back to the start






 

Av Emma - 14 oktober 2011 23:10


 


Jaha, ensam igen då..

Eller ja i alla fall utan Matilda   Blir alltid på så bra humör när hon är här, och nu va de ju även väldigt längesen jag såg henne! Underbar är hon  


Kollade på idol, och hur fan kan dom ens jämföra Denise med Linni undrar jag? Herre jösses, Linni sjunger ju ungefär så surt som man bara kan göra! Gillar henne inte över huvud taget.. Men skit samma, de bästa va i alla fall programledarnas tolkning av "fest hos Mange", fast nu "fest hos Bagge" då   Haha tror att jag dog lite när jag såg de.. Kunde inte ladda upp klippet tyvärr!

 

Men sov så gott allihopa, puss.

 

 

 

 
 

Av Emma - 14 oktober 2011 15:27


 

Hallå hallå   

Ja usch va trött jag är i armarna, helt sladdriga typ.. Men de är ju så de va ska efter ett hårt pumpnings pass, eller hur?


Har hunnit med att fixa en tårta till mormor och morfar också, mormor påstår att hon inte kan så då fick jag komma och hjälpa till. Som tack fick jag lite mat och pengar, awesome   

Ska väl städa och lite så nu, ser ut som f*n här inne.. Sen ska jag fixa håret och vänta på att mamma och pappa kommer hem! Är helt ensam hemma, buhu..


 

Tårtan

  


 

Sen lite senare kommer Matilda hit också, ska säkert kolla på idol och äta massa "nyttigt" som vanligt, haha   Men kvällen kanske slutar med nåt annat, de vet man ju aldrig! Ska i alla fall bli skitkul att träffa henne, saknar henne så   


Ha en underbar helg!

 

 


 

 

Av Emma - 13 oktober 2011 17:23


 


Hej på  er.

Usch, den här dagen har typ känts som två.. Mycke att göra i skolan, men lite koll och lite ork! Och vad va de med allas humör idag? Haha, tyckte att alla va så häääär griniga, men dock så va väl en del värre än andra.. Host.


Jaja, nu är jag hemma i alla fall, feels good   Har precis slängt ihop en köttfärssås så ska väl snart äta lite.. Sen så är de ju dags för massage! Guud va underbart de ska bli! En hel timme ska jag bara ligga där och njuta   Tycker mormor och morfar är väldigt duktiga på att hitta på presenter till mig! (Fick ju presentkortet av dom)


Men ha de mys!

 


 

 

 

 

 


 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards