emmaceciilia

Alla inlägg under oktober 2011

Av Emma - 12 oktober 2011 16:11


 

Usch, idag när jag gick upp runt 7 så tittade jag på mobilen och såg -1 grader..

Mindre mysigt då, dags att gå i ide nu   


Är riktigt trött idag, längtade tillbaka till sängen redan efter första steget i morse. Jag har fått nå fel i huvet tror jag, vaknar liksom jättetidigt varje morgon? Runt halv 6 också, alldeles för tidigt ju.. Och ännu värre är de på helgerna, då blir man ju helt förstörd!


Svider i ögonen och kliar på hela kroppen gör de också.. Tror att jag är allergisk mot klor och har nog varit de under hela mitt liv, men ändå så badar jag   Men nu kände jag mig tvungen eftersom de va med skolan. Men de gick väl helt okej, bättre än förväntat i alla fall!


 

Sitter och lyssnar på musik just nu och bara glor.. Rätt överdrivet skönt faktiskt. Lyssnade väldigt mycke på Sugababes förut när jag va yngre, gillade deras texter, trots att många av dom va rätt kaxiga. Men den här gillar jag än idag.. Men sen när dom bytte ut en medlem så blev de bara kattskit av alltihop, synd de! Nu ska jag fortsätta läsa "Angel" tänkte jag, boken jag visade för inte så längesen. Verkar grym    Ha de bra

 

 

 


 

Av Emma - 11 oktober 2011 19:50


 


Jag bara måste ha den här underbaringen..

Diesels nya parfym "Loverose", luktar så underbart gott! Ge mig   

       

Nyss kommit hem igen, hur gott som helst va de! Men nu är jag alldeles för mätt, typ spymätt.. Inte okej   Luktar turk(fritös) också, så nu åker kläderna i tvätten och jag in i duschen! Hade tänkt titta på nya top model idag också, men de kommer jag missa ser jag nu.. Börjar om 4 min så. Men de överlevar jag! Ha de bra

 

 

 

 

 

Av Emma - 11 oktober 2011 15:56



 

Helloo..

Haha, när jag väl förberett mig både mentalt och med grejer inför badet i morse så ringer Jonna och säger att de är inställt. Jippie.. Jag gjorde allt i onödan   Men skit samma, de blev bowlingen istället, och fy fäään va duktig jag är! Rätt ironisk nu iofs, men de gick faktiskt rätt bra för mig den här gången. Vet inte vad som hände?


Nu då.. Har precis bytit om och så, ska till mormor och morfar på middag alldeles strax   Har ingen aning om hur de stavas, men ni vet när man sätter på kött/ost what ever på ett spett och stoppar ner de i kokande olja så att de får bli klart av sig självt? Sånt ska vi käka i alla fall, men massa gott till. Yummy   


Och dagens "fy". Vinterjackan och halsduken åkte på imorse då jag såg att de bara va 2 grader ute! Uuuuusch va kallt, blir ju typ ledsen av de.. Men de är väl bara att inse att vintern snart är här på allvar. Måste även skynda på med att köpa en ny vinterjacka nu..

De får bli allt för tillfället, puss och kram!

 

 

 

 

 

 

Av Emma - 10 oktober 2011 19:13


 






 


 

Av Emma - 10 oktober 2011 18:20


 

Hejhej hallåå   

Nu är jag äntligen lite snygg i håret! De är säkert inte en kotte som ser någon skillnad, men jag gör ju de i alla fall och de är ju de som är viktigast, hihi.. Fast nu har jag fått nå ryck och vill ljusa upp mitt hår igen, och bli typ rågblond.. Men de tänker jag INTE göra. De är både svindyrt och inte särskilt bra för håret.. Jag får fortsätta att va svartskalle helt enkelt!


Va till Avesta med mamma och pappa efter skolan. Tog en fika, sen så lyckades jag bränna typ 600 också, duktigt va? Blev i alla fall en kort kavaj, spetsklänning, basic linne och nagellack. Me liiiike   Köpt på H&M..


  


Hmm.. Ja, sen har de väl inte hänt så jättemycke idag tror jag. Men jag kan väl tillägga att jag haft en helt underbar helg med hjärtat, och jag har som vanligt inte känt suget efter att blogga just då   Sen så förstår ju inte Robin som många andra killar varför man bloggar, men jag kan väl inte säga annat än att de är ett sätt att utrycka saker och ting. Jag tycker liksom att de är skönt att skriva när jag väl har lust, och sen om folk gillar de eller inte är väl en helt annan sak. Men de bryr jag mig inte om faktiskt   


Men nej, nu ska jag pilla i mig lite mat och bara slappa.. Känner att ångesten för imorron kommer komma krypandes snart också. Ska bada med skolan, och de är bland de värsta jag vet med skolan alltså.. Jag bara, hatar de. Men ha en fortsatt bra dag totts!   






 

Av Emma - 8 oktober 2011 15:53


 

Hej på er   

Lördag idag, bästa dagen på hela veckan! Sov rätt länge idag för en gångs skull, tror klockan hann bli 12 eller nåt sånt innan jag klev upp ur sängen.. Skönt som attan! Men nåt som är mindre skönt är träningsvärken jag vaknade med idag    Skulle vända på mig, och de kändes då i både mage och ben, aoouch..


Sitter och väntar på att pappa ska bli klar med vad han nu än sysslar med, sen ska han köra mig till älskling i Avesta. Och där tror jag att de bara blir en vanlig myskväll och så, hoppas i alla fall   Om vi inte får för oss att åka till Rättvik då, men de tror jag inte.


Hoppas att ni får en underbar lördag!

 

 

 

    

 

 

 


Av Emma - 7 oktober 2011 18:12


 


en fredagskväll?

Nej fy, kyss mig långsamt med eftertryck.. Verkar ju inte hända ett smack idag, alla verkar ju ha gått och dött eller liknande i alla fall. Inte okej!   Men ja, tur att de finns musik..

Nu är de dags för käk.







 

  

.

Av Emma - 7 oktober 2011 16:49


 


Boy you got my heartbeat runnin' away
Beating like a drum and it's coming your way
Can't you hear that boom, badoom, boom, boom, badoom, boom, bass
Yeah that's that super bass

 

 

 

 




Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards