emmaceciilia

Alla inlägg under maj 2012

Av Emma - 11 maj 2012 14:42



 


Vet ni vad jag har gjort? Lite otippat, brukar aldrig bry mig om att va med och tävla om saker och ting för jag tänker alltid "de är så många som är med och tävlar, så jag vinner aldrig..". Men tänk om! Så nu jävlar har jag skickat ett mail till Nelly och motiverat varför jag vill vinna en outfit ur Jonas Hallbergs nya klädkollektion. Och den är exklusiv, de ni   Haha nej men de är ju inte billiga grejer direkt, tror att klänningarna kostar 900 spänn eller nå sånt, och de skulle jag ALDRIG köpa annars. Har ju bara 1050 att leva på i månaden menar jag.. Men jag måste säga att kläderna och skorna va sjukt snygga, lite Marilyn Monroe känsla!


Wish me luck   






 



 




 

Av Emma - 11 maj 2012 13:27




 

Jaaaa visst, då va de helg igen  Vad ska ni göra för skoj?

Som vanligt så vet jag inte vad jag ska göra, om jag ska till Avesta eller inte vill säga. Men ska jag inte dit så ska jag umgås med Jonna, och kanske André, de visar sig! Jag har i alla fall fixat bilder på några av grejerna jag beställde från Nelly. Blev inte riktigt som jag tänkt mig med skorna.. Dom va lite för stora, men jag tänkte att jag kanske kunde ordna de med en sula men de gick fan inte   Och eftersom att dom va på rea så kan jag inte skicka tillbaka dom heller, tråkigt men sant! Så om de skulle va så att de finns nån som är intresserad av att köpa dom så är de bara att hojta till. Dom är i storlek 37, och priset ska jag kolla upp senare när jag får tid. Hinner inte nu, för nu ropar pappa och säger att jag ska komma och fika!


Puss på er

 

 

 

 

   

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Av Emma - 10 maj 2012 21:11



 


Ååååååååååh de där va ju inte skönt.. Regnade hela tiden när vi va ute, typ 2 timmar eller sånt. Hur lyckas man bli blöt även fast man står under ett paraply? De bevisar ju bara hur illa de är   Kommer bli översvämning snart om inte de här slutar.. Som förra året, och året innan de. Minns när vi kom hem från Rhodos förra året, då va heeela källaren översvämmad. Kul va?


Sa att jag skulle visa er grejerna jag hämtade ut idag, men de får bli imorron istället. Orkar inte ta kort osv nu.. Men jag har hittat en kul grej iaf! Läste Sofias blogg när jag kom hem, och märkte då att Mangemakers släppt en ny låt  Känns lite fel att ta i och säga att dom är naturbegåvningar, men deras låtar fastnar ju i skallen på en! Och den här va faktiskt grym, mycke bättre än deras andra. Men nej, nu ska jag gå och joina mamma framför tvn.


DRIIIICK DEN!


 







 




  

Av Emma - 10 maj 2012 17:25



 


Herregud vilket väder de är ute.. Pissregnat både igår och idag, sjukt tråkigt   Men trots de så ska jag ut ikväll, frisken sa att de va nånting i fårbo så jag tänkte varför inte. Så hon och Joppe kommer väl och hämtar upp mig sen lite senare..


Ska snart åka och hämta ut mitt paket från Nelly med lite smått och gott, bilder kommer säkert sen   Sen ska jag hinna kasta i mig lite pizza innan jag drar också.. Fast de lät lite äckligt, så kanske beställer en sallad istället. Såg förresten att jag fått ett gulligt gästboksinlägg, blir glad av sånt! Så tack Emelie   Mer än så har jag nog inte att komma med just nu, så ha de så länge! Njut av bilden förresten, ni ser ju en del av datumet så behöver inte säga så mycke mer om de tror jag.. Fjortistider.


Puss

 



 




 





 

Av Emma - 9 maj 2012 20:46


 


Jessie J - laserlight. Hur bra som helst!


 







 




 


Av Emma - 9 maj 2012 20:07


 



Hej sötnosar!


Blev inget skrivande igår, men jag kan säga att jag inte gjorde ett skit på hela dagen typ, så ni missade iiingenting   Fast nu när jag tänker efter så minns jag ingenting av gårdagen.. De är ju inte så bra kanske.


Men idag så har jag gjort nånting bra faktiskt, gick till gymmet med jonna! Va första gången på väldigt länge nu, har varit så mycke annat och dom jag brukar gå dit med har inte kunnat osv.. Och jag är inte den som går och gymmar själv precis. Men idag fick armarna och magen lida, så nu känner jag mig nöjd  Kom hem redan strax efter 1, så jag tog en dusch och fixade lite lunch. Sen efter de så har jag bara mys i soffan, och sovit lite också hihi.. Ska ta en glas juice eller nånting nu och krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt greys anatomy tänkte jag.


Puss puss!

 

 

 


 

 

 

 

 





.

Av Emma - 7 maj 2012 23:19


 



I miss you, miss you so bad
I don't forget you, oh it's so sad
I hope you can hear me
I remember it clearly


The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same..


I had my wake up
Won't you wake up?
I keep asking why
And I can't take it
It wasn't fake
It happened, you passed by


Now you are gone

There you go
Somewhere I can't bring you back
Somewhere you're not coming back







 




 

Av Emma - 7 maj 2012 18:51



 


Åkte till Avesta idag efter skolan med mamma och pappa.. Dom skulle dit och handla lite och så, så tänkte att jag kunde följa med och kika lite jag också! Och visst hittade jag lite grejer, som jag egentligen inte hade råd med   Men äh, de löser sig alltid i slutändan ändå! Köpte klänning och linne från h&m, kunde inte låta bli klänningen alltså.. Hur snygga färger som helst, tycker ni inte? Sen köpte jag rött(!) läppstift, trodde aldrig att jag skulle våga göra de haha. Men de är ju så snyggt tycker jag.. Sen blev de en bh eller topp kanske man ska kalla de, glitter eyeliner och eyeshadow primer. De va väl allt de, och de va mer än nog   


Sitter och dunkar killswitch engage för fulla muggar, men de börjar nog bli dags för en dusch alltså.. Blev helt svettig i provhytten när jag höll på och bökade med allt, hehe.. Men jag visar väl grejerna jag köpte i alla fall. Lovar att bli bättre på de här med bilder, en blogg är ju trots allt inte särskilt rolig utan bilder.. Men vad gör man när man har en mobilkamera från helvetet? Och min vanliga kamera har jag ju inte precis i fickan varje dag tyvärr..

 

Men puss på er!

 


 

   

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards