emmaceciilia

Alla inlägg under maj 2012

Av Emma - 6 maj 2012 00:54





 

Blir ett litet nattinlägg nu! Sitter och tittar på nån serie på 11an och äter godis, och älskling ligger och sover. Är inte de minsta trött så jag orkar inte ligga och stirra i sängen direkt. Men ja, vi har varit på bio idag med Jimmy och Sandra i alla fall   Ville inte göra de från början eftersom jag inte är speciellt förtjust i "superhjälte filmer", men the avengers va faktiskt bra! Betydligt bättre än jag trodde i alla fall om man säger så  Men egentligen så hade jag inte råd, eftersom att jag beställde kläder och grejer igår för typ 500 spänn.. Men äh, tror nog att jag klarar mig ändå. Nu tog skiten slut på tv, så ska väl tvätta bort sminket och borsta tänderna och försöka bli trött nån gång.


God natt! 




 






 

Av Emma - 5 maj 2012 16:20




 

Ni anar inte hur trött jag är idag, blev väckt i morse av mina grannar som höll på att möblera om eller nå liknande.. Normalt på en lördag? Åh, de är de sämsta med att bo i lägenhet..


Blev en rätt konstig kväll igår eller vad man ska säga.. Gick och åt pizza med Unttinen, och sen så va de meningen att vi skulle gå till nån fest och snacka lite skit, men dom hörde ju aldrig av sig.. Så vi gick runt helt i onödan och väntade, gick nästan genom hela Fagersta tror jag   Men vi gav upp till slut i alla fall, så han gick till sin kompis och spelade x-box eller nå, och jag gick hem till mormor och morfar en sväng! Och idag har jag hunnit ta en fika på "stället" med Matilda, gått så där lång tid utan att vi har träffats igen och de är inte okej   Men nu fick jag se henne i alla fall, så jag ska inte klaga! Hinner inte skriva så mycke mer, ska packa ihop lite grejer och börja dra mig till bussen vid 5 eller nå sånt. Ska till Avesta som ni kanske förstod. Ha en bra dag!




 

 






 



 

Av Emma - 4 maj 2012 14:10



 


Vafan skulle man va utan sina vänner? 

Spelar ingen roll om livet är pest och pina, för någon lyckas alltid få en att le. I alla fall riktiga vänner.  




Kände att jag ville skriva de, inte ofta jag säger nåt om de liksom. Men ja, den här dagen har väl varit relativt lugn, jag är bara hemskt trött och de är ju aldrig kul. Mina planer va att åka till Avesta idag, men jag blir hemma i fina lilla Fagersta   Ska äta pizza lite senare, annars vet jag inte vad som händer.. Söta mamma kom precis hem med en godispåse till mig ,pickaboo godis också, bästa! Så jag tänkte sätta mig och äta lite sånt framför tvn en stund, sen så ska jag ta en dusch så att jag slipper känna mig äcklig. Blir nog bra de.


Ha en bra helg!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Emma - 3 maj 2012 19:07




 

Nu ska jag ut med Sofia och leva rövare   

Nej men åh, inte umgåtts med henne på flera år.. Och då menar jag verkligen flera år! Men skit samma, kan nog bli kul de här   Varmt är de också, perfekt!


 


Ända bilden jag äger på oss.. Från förra sommaren tror jag!

 








 



 

Av Emma - 3 maj 2012 17:06




 

Åh, jag bara ÄLSKAR vädret som vi har fått!   21 grader va de som varmast igår, hur skönt som helst! Kunde till och med sitta och sola på balkongen i bikini utan att frysa liksom!


Skrev aldrig någonting igår, och de berodde på att jag va ute nästan hela dagen.. Gick hem till Amanda en stund på eftermiddagen och spelade kubb med henne och hennes syskon, kul som fan   Sen gick vi och köpte glass, och när hon skulle sjunga så va de meningen att jag skulle dra hem, men jag följde med henne istället! Så jag satt i kyrkan en hel timme igår, de niiiii! Nej men sen så drog vi hem till mig igen och hämtade kubbspelet och gick ner till simbadet och körde en till vända. Sen kom Robin förbi en stund och gav tillbaka min plånbok som jag glömde i bilen förra helgen! Mer än så hände väl inte..


Pappa håller på och grillar just nu, så snart blir de kött och potatissallad   Hade tänkt försöka med bilderna idag också, men de går fan inte.. Vet inte vad som är fel på min mobil! Men strunt samma, ha de bra i alla fall. Puss!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Emma - 1 maj 2012 15:54



 


Åh, jag som hade tänkt ladda upp några bilder från igår men inte fasen gick de.. Mobilen vägrar föra över bilderna till datan! Men jag får försöka senare istället. Träffade i alla fall lite trevligt nytt folk igår, hur skoj som helst   Dansade loss med Amanda, Sofia och Emma också, ingen fest utan dans! Va dock bara vi som dansade typ, men de är väl för att alla andra är pussies? Jag vet inte   Men jag slipper i alla fall säga att jag mår som jag förtjänar idag, för jag mår hur bra som helst! Inge bakis alls.


Just nu sitter jag och väntar på att min söta pojk ska komma hit och gosa med mig, och sen så tänkte jag försöka ta med honom ut och äta nånstans   Är grymt sugen på grillat eller nåt, så kanske ska testa grekiska kolgrillen?


Ha en bra dag nu, och puss på er!

 


      

 


 

 

 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards