emmaceciilia

Alla inlägg under juni 2012

Av Emma - 18 juni 2012 19:36



 


Måste nog erkänn att den här bloggen kommer bli ganska så tråkig under sommaren.. Jag kommer jobba extremt mycke, och under min lediga tid så kommer jag nog göra allt och lite till för att hinna träffa alla jag vill och göra saker som man ska göra på sommaren! Mycke nöjen och ja, ni vet.


Har varit borta under helgen som vanligt, men inte i Avesta utan Morshyttan! De ni   Säkert ingen som vet vart de är, och de kan jag förstå, men de ligger lite utanför Avesta. Robin har flyttat ut från den där "lägenheten", så nu kommer vi bo hos hans föräldrar tills han flyttar in i den nya lägenheten! Spännande   Han körde hem mig idag på förmiddagen i alla fall, och sen har jag varit på seco och blivit fotograferad, fått kläder och fått på rundtur. Och imorron är de introduktion från halv 8 till 3 ungefär, och sen jävlar kör vi.. Har hunnit med en dejt med Sofia efter de också, vi åt pizza och raggade runt på stan litegrann i hennes feeeta bil. Kul som fan! Bestämde även att vi skulle ta en promenad typ nu alldeles strax, så jag ska väl sätta punkt här.


Som sagt, ska göra så gott jag kan med bloggningen. Kommer i alla fall att dela med mig av min födelsedag och midsommarafton   Promise! Puss och kram

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Av Emma - 16 juni 2012 11:30




 

Idag tar alla här i lilla Fagersta studenten, grattis till er! Och nästa år är de min tur, underbart!   

Vaknade för lite mindre än en timme sen, hoppade in i duschen på en gång eftersom jag aldrig hann duscha igår kväll.. Ska på släktträff idag, och då måste man ju se någorlunda bra ut   Usch, vill egentligen inte dit men man måste väl.. Bara drygt med massa folk som man inte vet namnet på! Håller ni med mig?


Aja, sen efter de så ska jag förmodligen åka till Avesta och hjälpa älskling att tömma ur lägenheten, beror på om jag hittar nån buss som passar och hur mycke ork jag har! Annars så åker jag väl dit imorgon istället   Men nu ska jag fixa frukost och smörja mina ben! Ha en bra dag.


Puss

 


 

 

 

 

 

 

Av Emma - 15 juni 2012 19:44



 


Åh jag är så arg.. Lagom till jag ska börja jobba så har jag fått nå fel på knäet, kan varken gå eller sitta stilla för mycke, för då gör de ont! Hjälper knappt med värktabletter heller, så kanske får lov att fixa tid hos en läkare snart om de inte blir bättre. 


Gårdagen blev lyckad i alla fall! Grillade och hade de mysigt med lite folk, kom hem runt 1 eller nå sånt tror jag   Fast de hände ju en del läskiga grejer under kvällen också.. Gängbråk på stan, och nån kille blev knivskuren i halsen.. Inte okej, skärp er människor! Idag har jag varit i Västerås med mamma och pappa och kikat på en mobil jag önskar mig i 18-års present, sony ericsson xperia U vill jag ha   Hittade även världens finaste klänning till midsommarafton.. Ni kommer dö när ni ser den! Inte riktigt kanske, men riktigt fin är den. Kanske slänger upp bilder sen, får se.. Ska titta på fotboll ikväll så vet inte om jag orkar! Och när jag kom hem så hade jag äntligen fått mina anställningspapper från seco, så nu är dom ifyllda och klara   Känns bra! Men nu ska jag sluta skriva en massa skit här, måste göra rent mina älsklingsskor som jag sprutade ner med ketschup (stavas?) igår,.. Buhu!


Puss 

 

 

 

Avslutningsblommor jag fick igår!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Av Emma - 14 juni 2012 13:59

  



 


Sitter just nu ensam hemma hos mormor och morfar. Kom hem hit runt lunch eftersom att betygen inte delas ut förrän 3 typ, så hade ingenting att göra i skolan.. Men kändes ovärt att gå hem och sen tillbaka igen eftersom att de är en bit hem till mig! Har i alla fall spelat minigolf med klassen idag på förmiddagen, sen bjöd våra snälla lärare oss på hamburge tallrik   De va faktiskt väldigt generöst tycker jag, vi är ju ändå runt 20 stycken.. Spelade i par, och jag och Therese kom sist..... Dom andra hade runt 50 poäng, och vi hade 90 hehe   Men jag har aldrig sagt att jag är duktig på de där! Fick i alla fall en liten godispåse som tröstpris. Sweet.


Ska väl gå om cirka 30 min och möta Therese, sen går vi till skolan och hämtar våra betyg och tittar/lyssnar på avslutningen. Har ingen aning om vad de är dom har hittat på.. Säkert rektorn som ska hålla nå tal. Alltid lika intressant. Sen efter de så åker jag och fikar med mamma,pappa, mormor och morfar! Dom är så söta och vill fira att jag klarat av ytterligare ett år i skolan   Och ikväll så blir de förmodligen grillning på eskiln med massa folk!


Puss så länge

 

 

 


 

 

       

Av Emma - 13 juni 2012 21:47



 


Helt sinnessjukt va tråkig den här dagen har varit, inte haft nånting att göra och då menar jag verkligen ingenting.

Så ja, min dag har bestått av soffläge och en film. Har ätit thaimat också, skitstarkt va de så har ont i magen nu   Får se om morgondagen blir bättre, hoppas verkligen på de.. Sofia vill att jag följer med till eskiln och grillar (?) på kvällen, men jag vet inte. Beror helt på vädret kan man väl säga.. Fast samtidigt så vill jag inte sitta hemma och odla skägg.


Hade tänkt gå och lägga mig alldeles strax, är trött och uttråkad så de är nog lika bra så. Men sov så gott då sötnosar!

 

 

 

 

 


 

 

 

Av Emma - 13 juni 2012 13:55



 





Oh yeah, imorgon är de sista dagen i skolan!! Hihi   Väldigt skönt känsla måste jag säga.. Verkar som att alla ska supa skallen av sig då, men inte jag inte. Duktig? Nja jag vet inte. Men jag ska till Västerås sen på fredag ganska tidigt, och de värsta som finns är ju att åka bil bakis, fy fan.. Dessutom så brukar jag aldrig dricka bara för drickandets skull, bättre att försöka ha kul ändå!


Är väl nån slags avslutning imorgon skulle jag tro, men den är inte förrän halv 4.. Sjukt va? Och vi kommer inte ha ett skit att göra tills dess, men ändå så vill lärarna att vi ska va i skolan.   Ungefär så känner jag. Blir ensam några timmar idag också, så ska ta mig ut då eftersom att de är så varmt och skönt ute.. Får se om nån känner som jag! Orkar ju inte va ensam.. Eller så åker jag med mamma och pappa till Avesta, don't knooooow. Vet i alla fall att jag ska ta hand om mina målartröjor som ska tvättas nu.


Puss och kram

 


 

Powermeet 2010, så jävla härliga minnen.. Tandställning hade jag också, sweet.

 

 

 

 

 

 


 

Av Emma - 12 juni 2012 18:12



 


Åh va jag inte har gjort mycke idag.. Började med att vi spelade volleyboll med klassen och fick glass som smakade jävel, blää säger jag bara! "Piggelin" va de, men nej inte direkt då.. Typ frysta mosade päron på pinne   Men när jag slutat så passade jag på att måla klart allt ute på mormor och morfars altan, så nu slipper jag tänka nå mer på de!


Och nu vet jag inte alls vad jag ska göra.. Ska duscha och så, men har så himla ont i huvet så tänkte att jag skulle ta mig en promenad och köpa red bull kanske? Ska försöka få med mig nån   Annars så blir de väl sängen ganska tidigt ikväll, eftersom att jag ska upp 7 imorron och ha vääärldens mest värda lektion och sen gå hem vid 10 igen.. Jag säger då de.


Puss!

 

 

 

Cp. Men bra låt!

 

 

 


 

 

 

 

Av Emma - 11 juni 2012 17:36




 

Herregud, nu är sista skolveckan igång! Lite skönt då.. Fast jag har ju bara drygt en veckas ledighet innan jag börjar jobba, så de är väl inte lika skönt att tänka på kanske. Men suget efter pengarna lockar   Dessutom så fyller jag ju 18 år först också, AWESOME!


Orkade inte skriva nåt igår när jag kom hem, som vanligt. Men jag och Robin va ute på vift hela dagen, umgicks med hans kompisar och så   Kollade t.o.m på fotboll, de är inte likt mig direkt hehe.. Ska de va nåt så är de hockey som gäller! Fast ikväll så kommer väl mamma lyckas få mig att titta på sverige matchen i alla fall skulle jag tro. Tror att de blir en riktigt skön skoldag imorron också, spela volleyboll på idrotten och kolla på film på svenskan! Fast jag tänker dock inte spela nå boll eftersom jag fått så himla ont i benet, svullen och jävlig.. Så kanske sätter mig och solar eller nå liknande istället   Nu ska jag tappa upp ett bad och sätta mig och njuta en stund.


Puss!

 

 

 

 


 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards