emmaceciilia

Alla inlägg under juni 2012

Av Emma - 9 juni 2012 16:49


 



Herregud vilken spårad och sen natt de blev igår. Jag och Amanda satt här hemma och spelade yatzy och dampade på alla för att vi inte kom iväg nånstans som vi tänkt, men till slut så blev de ju fart på de hela  Gick iväg för att möta Hellman och Jennifer, först så va vi hos Henke men sen så gick vi vidare mot Hellman där vi fick sällskap av nån Matilda och Viktoria också! Trevligt va de, mycke skratt och härj   Eftersom vi inte kom dit förrän vid typ 12 på natten så blev de väldigt sent, vinglade hem med Amanda runt 4 och jag klev inte innanför dörren förrän halv 5 på morgonen. Stackars mamma och pappa som har en dotter som mig   Haha.. Bjuder på två bilder också, sen ska jag åka mot älskling i Avesta!


Puss på er, och PÖRR!

 

 

 

 

   

 

 


 

 

 

 

 

 

Av Emma - 7 juni 2012 16:44


 



Mitt vardagsliv har varit lite tråkigt dom senaste dagarna känner jag, så har inte skrivit nåt typ.. Men jag kan väl säga att jag verkligen börjar känna lukten av sommarlov nu! Shit alltså, kan inte fatta att jag snart gått ut andra ring och att de snart är dags för sista året och studenten!!   De kommande året kommer bli hur kul som helst, men väldigt stressande och.. konstigt.


Igår va de ju nationaldag också, men de sket jag i ganska så rejält, gjorde ingenting alls. Vad ska man ens göra?

Men idag så har jag gjort någonting jag aldrig gjort förut, tapetserat   Låter säkert dumt att jag aldrig gjort de när jag går andra året på måleri, men vi har inte kommit igång med de än.. Fråga mig inte varför. Och eftermiddagen har bara bestått av städning, röjt i förrådet med massa prylar och tvättat penslar osv.. Blir samma imorgon, plus att en kund kommer med fika till oss. De är fan fint med att göra jobb ute så där, då får man fika   Hoppas på att de händer nåt kul imorgon kväll också! Om inte, ja då får jag leva med de. Eftersom att jag värmt upp med att städa i skolan idag så ska jag nog fortsätta här hemma nu, dags att bädda rent i sängen och dammsuga lite (som jag verkligen ääälskar).


Puss på er!

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

Av Emma - 5 juni 2012 15:34




 

Sitter och dunkar raubtier och försöker komma på nåt att göra idag, kul va? Nej inte speciellt.

Är ju lediga imorron, så kan ju göra typ vad jag vill! T.o.m festa om jag skulle känna för de, men de gör jag då verkligen inte.. Men nu ska få en bild på mina naglar i alla fall eftersom att jag glömde bort de igår, och klaga inte på glittret. De va nåt jag gjorde lite snabbt igår kväll   




 




 

Dagen i skolan va helt värdelös, spelade kubb med världens sämsta idioter som inte ens kan några regler (ja, jag är en dålig förlorare ibland).. Tycker de är grymt störande med folk som hittar på egna regler!   Men skit samma. Fick g i idrott i alla fall, så nu är ännu en kurs avklarad. Aldrig mer ska jag behöva känna massa tvång! Kanske slutar med att jag blir riktigt fet helt utan kondis, höhö.. Men efter de så hade vi svenska i ca 45 min kanske? Ja de va allt.

Nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig och vila en stund, och hoppas på att nå skoj dyker upp ikväll.


Puss på er!

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 4 juni 2012 17:59



 


Ingen skola för mig idag, skönt!

Men jag har hunnit med mycke annat jag, varit i Västerås med mormor, kände att jag ville dra med henne så att hon fick shoppa lite   Nya naglar har jag gjort också, lagom till midsommar och min 18-års dag! Kommer bild senare när jag målat dom..


Köpte lite annat smått och gott också, bland annat lite kroppsprodukter från gina tricot! Luktar hur gott som helst   Men nu hinner jag inte skriva nå mer, håller på och bakar jordgubbspaj! Puss och kram

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Av Emma - 3 juni 2012 23:16



 


Åh va jobbigt! Jag har egentligen jättemycke att skriva och berätta nu efter den här helgen, men jag orkar knappast skriva allt.. Och skulle jag göra de så skulle alla förmodligen tröttna efter att ha läst hälften, eller?   Jag ska nog satsa på att börja blogga lite från mobilen, försöka i alla fall. Skulle ju va mycke lättare de eftersom att man inte alltid har tillgång till dator menar jag! Men äh, jag ska försöka va kortfattad nu då..


Jag och Robin va uppe med tuppen igår, eller säkert tidigare t.o.m Va i alla fall i gävle strax innan 8! De va världens sämsta väder alltså, regnade heeela dagen.. Men som tur va så va den största delen av mässan inomhus, så vi slapp ju frysa åtminstone   Ett till minus va att vi inte hade ett skit att göra mellan klockan 9 och 5 under dagen, kände oss färdiga redan efter att ha tittat runt i 10 min.. Och jag trodde verkligen att läkerol arena skulle va större än så där! Men äsch, dagen slutade med att Kristin piercade sig i alla fall, hon Johan och piercaren lyckades inte övertala Robin till att pierca bröstvårtan som tur va!!! Herregud, gay   





Bild från resan till stockholms träffen som jag inte visat er!

   



 

Och idag har jag inte heller legat hemma och latat mig! Vaknade av att Robins mobil härjade halv 9 på morgonen och tänkte men va faaaaaaan jag vill sova ju.. Men tydligen så skulle vi på drifting i Fagersta redan kl 10 så de va väl bara att bita i de sura äpplet   Va skitväder idag också, så de va väl inge vidare de.. Men sen efter de så åkte vi och käkade pizza, de va däremot awesome! Sen blev de film och mys hemma hos mig. Har hunnit träffa Sofia en sväng också och kikat på big brother finalen, de ni. Och fan va bra att Hanna vann!! Hon är ju så himla värd de, underbar människa   Men nu ska jag försöka sova, så god natt på er!


Puss puss

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 1 juni 2012 14:33


 



Idag är jag glad!   Gick skitbra på redovisningen med brudarna, vg fick vi!! Och de blir även mitt slutbetyg, så tack Marit och hej då naturkunskap A   


Har ätit, duschat och packat efter att jag kom hem från skolan så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan gå till bussen! Blir en myskväll idag och sova tidigt eftersom att vi ska upp runt 5 imorron eller nåt sånt. Ska va i Gävle klockan 8, och de är en del som ska fixas innan   Men de va skit samma, tycker faktiskt att de ska bli lite spännande att komma iväg på nåt annorlunda. Aldrig varit med och ställt ut en bil förut. Kanske skulle ha skaffat mig en läderoutfit som tjejerna brukar ha? Skämt åsido, skulle aaaldrig sätta på mig nåt liknande! Men jag ska i alla fall se till att få med mig kameran så att jag kan visa lite bilder sen, min mobil går fortfarande inte att ansluta till datan.. Why?   Men jag hoppas att ni alla får en bra helg!


Puss på er alla.

 


 










































 


 




 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards