emmaceciilia

Alla inlägg under april 2012

Av Emma - 23 april 2012 15:38


 



Blä, idag är de en trött Emma som skriver! Va trött nästan hela dagen igår eftersom att nån dummer ringde och väckte mig och Robin redan typ 10 igår morse.. Fast dum va han väl inte egentligen, han skulle ju köpa nån bildel, men jag kunde ju ändå inte somna om efter de för de   Men sen när jag väl kom hem så blev jag självklart pigg efter att ha tittat på bb, så somna tidigt kunde jag ju glömma. Så de är väl förklaringen till att jag är trött idag!


Bilträffen i lördags va väl inge vidare, kallt så in i h-vete och de va ju inte direkt nå drag heller.. Fast jag fick ju umgås lite med brudarna i alla fall, så de va helt okej ändå  Tack och lov att vi åkte hem en sväng emellan så att jag kunde sätta på mig mer kläder! Kom väl hem strax efter 12 tror jag, och vi va både först och sist kvar där, rätt duktigt de   


Men nu tänker jag inte sitta här längre, magen kurrar så jag lär fixa nånting att käka.. Kaffe ska jag ha också, så kanske de blir rajtantajtan! Nej men ha en bra dag.


Puss

 

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 21 april 2012 12:38




 

Kvällen igår blev inte alls som planerad.. Va meningen att jag skulle åkt till Avesta när karln min va klar med sitt, men de tog ju sån tid så de blev inget av de. Mötte istället Amanda vid centralen när hon kom hem från Västerås, och sen så spenderade jag resten av dagen med henne! Kom hem runt 11 om jag inte minns helt fel. Hade en riktigt trevlig och kul kväll i alla fall  Va ute och spatserade lite, kollade på massa klipp på youtube osv.. Sen så måste jag erkänna att vi va lite feta av oss och åt ur en nutellaburk   Oooomg, måste typ banta satan nu.. Skämt åsido!


Idag ska jag ju som sagt på norbergsträff med Robin, han kommer väl hit om en timme eller två.. Så först så äter vi väl här och myser lite, eftersom att vi firar 1 år och 11 månader idag, sjukt va? Men underbart är de, älskar honom massa mycke   Men sen efter de så ska vi hämta upp Hellman och Jennifer också eftersom att dom inte hade någon att åka med! Kommer nog bli skoj ikväll tror jag   Ni får ha de så bra.


Puss och kram

 

 


  

 

 

 

Av Emma - 20 april 2012 14:07



 


Ja, de är väl mitt nuvarande humör! Jag har ju en tendens att byta humör på typ två sekunder, och de är inte så kul alla gånger.. Men skitsamma.


Idag ska jag väl till Avesta nån gång, inte en susning om när så de visar sig.. Och imorron är de ju bilträff i Norberg, får väl se hur kul de blir. Men med bra människor omkring sig så brukar allt kännas bra oavsett vart man är   Sket i skolan idag, känner mig rätt kass egentligen.. Men jag mådde inte bra alls idag när jag vaknade, så jag kände inte för att plåga mig själv. Har ingen ork till nåt heller känns de som, sitter bara i underkläder och skriver för att jag inte orkar sätta på mig kläder haha.. Illa! Men de går fan inte längre, så nu måste jag masa mig upp och fixa!


Puss på er.

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 18 april 2012 16:06


 



Pallrade mig iväg till skolan idag, va nästan så att jag gav mig själv en guldstjärna för de   Så himla trött plus att jag fortfarande har rätt ont.. Men nu känner jag mig faktiskt på bättringsvägen! Skulle väl va schysst om jag kunde få bli bra till lördag i alla fall, är norbergsträff med bilar och så då. Så då står man ju ute ett bra tag.. Men får se om jag verkligen ska följa med på de, åtminstone en liten stund tänkte jag.


Slutade redan ca halv 12 idag, så jag har inte haft de så hårt. Gick hem då och lagade lite mat i min ensamhet, sen tittade jag på ett avsnitt av new girl och sen 16 and pregnant.. Sen ringde pappa och frågade om jag ville ta en fika efter han slutat så de tackade jag ju inte nej till   Och nu ska jag väl typ gå på toa, och sen vänta på att nåt skoj ska dyka upp.. Intressant va? Nej men jag hade tänkt träffa amanda frisk en stund, va för längesen nu! Ha en bra dag i alla fall.


Puss och kram

 

 

 

 


 

 


 

Av Emma - 17 april 2012 15:27

  


 


Jag vet inte hur de är i alla andra städer, de är säkert skitbra i vissa.. Men här i Fagersta så kan man nog inte säga annat än att de är HELT värdelöst. Normalt att man ska behöva vänta i flera timmar för att få hämta ut sin medicin när man verkligen har ont   Tur att jag har en pappa som är snäll, blir ett jävla flängande fram och tillbaka kan jag säga..


Håller i alla fall på och laddar ner nya serien New girl. Tycker att de verkar rätt bra och kul faktiskt, plus att jag älskar huvudrollen, hon är så knäpp   Hoppas på att de är lika bra som de verkar.. Har i alla fall något att kika på resten av dagen tills de är bb. Orkar ju inte göra nåt annat än att ligga typ, rätt tråkigt..




 




 




 

Av Emma - 17 april 2012 12:26



 


Tro mig, ni skulle göra mig en tjänst. Fast nej, nu ska jag inte överdriva! Har i alla fall fått urinvägsinfektion tror jag.. Känns då som de i alla fall. Så awesome alltså   Hade ont hela dagen igår också, fast sen gick de över mot kvällen så jag struntade ju i att ringa sjukan vilket jag inte skulle gjort då.. I morse när jag vaknade hade jag apont igen, så de va bara att sjukanmäla mig och ringa till sjukan på en gång. De roliga är att jag inte har tid förrän kvart över 2, och jag har haft ont sen 9 i morse..


Vad gör jag då.. Jo, sitter här och väntar på att klockan ska gå och tuggar tuggummi som är gammalt och jävligt. Mer än så är de väl inte.. Känner att livet kunde få va lite roligare just nu. Men bara jag får lite piller mot de här så blir de skitbra  Hoppas jag i alla fall! Tänkte hoppa in i duschen nu och stå där ett tag, sen får vi se..


Ha de bra. 

 

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 15 april 2012 22:45



 


Söndag igen.. Känns som att de nyss va de   Fast den här helgen har gått grymt fort måste jag säga!

Inte så jättesugen på skola imorron, men jag har sovmorgon plus att jag slutar tidigare. Men då drar jag och Jonna till gymmet och kör på där, måste sluta slarva med de där nu! Känner på en gång när man inte tränat på ett tag, tappar så mycke..


Men jag har i alla fall haft en supermysig helg med min stora bebis   Känns så skönt att träffas när man inte gjort de på ett tag! Har kikat på lite filmer och så, bland annat the darkest hour. Kan rekomendera den till er som gillar spänning, eller ja i över huvud taget till alla!  Den va hur bra som helst   Tänker nog lägga mig om en liten stund tror jag, börjar bli lite trött.. Så god natt på er.


 


 










 


 

Av Emma - 14 april 2012 19:27



 


Hinner skriva en liten snabbis nu! Åkte ju till Robin igår efter att jag varit och mini-shoppat i Västerås, så har inte varit så aktiv med skrivandet.. Fy faaan va trött jag va igår alltså, helt galet. Försökte titta klart på bad boys där på kvällen, men jag somnade på Robins axel flera gånger.. Slitet  Men idag har jag sovit som en stock i alla fall, kom inte upp förrän 2 typ.


Och nu sitter jag hemma eftersom att Robin och hans bror är på ett litet möte i Johans garage, känns inte som att jag är så insatt i de så jag åkte hem och fick lite middag istället   Fläskfilégryta, gott som bara den.. Tänkte btw visa er lite smycken som jag fick med mig hem igår! Jättefina, och allt är från bik bok!



 



 


Så grymt festsugen blev jag också bara för att Therese började messa med mig om de nyss, haha.. Men måste ha några vita helger nu innan de är valborg, för då kan de väl bli lite alkohol om man säger så. Och jag har ju varit i gasen nu den senaste tiden, så måste tänka på lilla levern och hjärnan   Nej då, så farligt är de inte! Men nu ska jag i alla fall stänga av datan och titta lite på tv med mamma och pappa innan pojkarna kommer och hämtar upp mig igen.


Puss på er.

 

 

 

 


 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards