emmaceciilia

Alla inlägg under april 2012

Av Emma - 7 april 2012 13:51


 



Yes, idag är de ju påskafton och de innebär ju mat med släkten. Brukar alltid åka hem till farmor och äta med min faster och kusiner, men de här året så blir de lite annorlunda. Åker hem till mormor och morfar runt 6 med mamma och pappa bara, så blir de mat och fika där   Sen så ska jag förmodligen till Jonnas syster Sofie och joina muppet show   Haha nej då, men vi blir väl några stycken där!


Hade de grymt kul igår hos André, förutom att jag pajat nacken helt och hållet känns de som.. Slipknot for the win säger jag bara! Kommer nog lite bilder senare idag tror jag   Och i morse när jag gick upp så låg de ett rosa ägg på bordet med en liten lapp från mamma, väldigt gulligt av henne tycker jag! Kan ju inte förneka att jag är en gottegris heller så..



 



 


Ska göra nånting åt mitt hår nu, sen så ska jag käka nånting hade jag tänkt..

Ha en trevlig påsk vetja!   





 





 

Av Emma - 6 april 2012 16:04



 


Blev inte riktigt som planerat idag! Istället för att dra till Therese så blir de Andrés place istället   Vete katten om jag orkar med alkohol idag riktigt, eftersom att jag inte riktigt känner mig i form så är de ju ingen idé att dricka liksom.. Men de blir trevligt att sitta och tjöta lite bara, kanske blir en fistävling idag också? Haha nej då.. Men med tanke på hur de står till i våra huvuden så vet man aldrig   Amanda borde dyka upp om inte allt för länge, awesome. Ska bara invänta henne och fortsätta dunka Sabatons nya låt, så jäkla underbar låt. Kan inte vänta tills jag får höra dom i sommar!


Puss

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Av Emma - 6 april 2012 13:37



 


Ja jag lovar, de är verkligen så.. Men de kan jag inte va länge till, cause it's parteey tonight! Eller tjejkväll blir de väl mer   Jag, Amanda och Jonna ska hem till Therese typ runt 6 nån gång och bara umgås och ha de trevligt! Amanda kommer hit lite tidigare också, så måste hinna plocka undan och lite så innan de.


Va förresten hem till André och Jonna igår och tittade på hans nya lägenhet. Sjukt fräsch va den, nyrenoverad och allt! Skulle jag inte tacka nej till   Tittade på bb där också, älskade Hannas utbrott haha.. Men nej, nu har jag inte tid att sitta här längre! Ska fixa lite kaffe och sen börja locka håret lite. Bjuder på en gammal mogen bild på mig och Jonna också   

 Puss på er!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Av Emma - 5 april 2012 16:19



 


Hemma igen efter lite shopping i Västerås! Blev ingen bio, hade lite snålt med pengar så struntade i de för den här gången. Kanske ska tvinga med nån annan liten stackare så att man kan se den nån annan gång! Hittade lite småsaker som jag behövde i alla fall, bland annat till håret   Hittade en hårinpackning som jag letat efter, luktade mumma! Nya solglasögon hittade jag också, fast de behöver jag ju inte egentligen.. Bara lite. Sen köpte jag resten på bilden;



 



 

Vete fan vad jag ska göra nu.. Vänta på mamma typ. Sen så kanske jag ska börja fixa om lite på mitt rum så att jag kan få upp nya grejerna från Ikea. Skulle ju va lite skönt faktiskt   Kanske ska fråga Amanda om hon har lust att ta en liten promenad sen också, hon bor ju bara några stenkast bort menar jag.. Men vi får se!


Puss och kram

 

 

 

 

 

 


 

 

Av Emma - 4 april 2012 21:47



 


Hemma nu igen!

Robin ville åka och titta hur de gick för Johan och bilen, så han skjutsade hem mig då. Har känt mig på rätt dåligt humör hela dagen idag.. Jag är inte direkt sur, men nedstämd. Så himla drygt och tråkigt! Fast lite bättre blev de när jag fick retas lite med babe när han kom hem från jobbet   


Ska väl kika på bb snart tänkte jag, och fixa lite varmt te.. Sen ska jag lägga mig i tid eftersom jag ska upp rätt tidigt imorron. Far till Västerås med pappa och Therese! Fast pappa åker hem tidare då.. Jag och Therese ska shoppa lite och förhoppningsvis se nya American Pie filmen! Hur awesome är inte de? Älskar dom där filmerna, så den här kan ju inte bara va dålig   Sen så får vi se om vi skulle träffa nån kompis till henne också, de blir nog bra hur som.



 



Puss, kram och nyp i stjärten!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Av Emma - 4 april 2012 11:32



 


Sitter och äter lite frukost och tittar på tv hemma hos älskling. Han är på jobbet, så jag får underhålla mig själv lite   Ligger ett ciggpaket framför ögonen på mig också, blev inte lite sugen.. Men nej Emma, du ska inte ha. Tur att paketet är tomt    Hade en rätt konstig dröm innan jag vaknade idag.. Börjar nog bli lite skadad av big brother! Drömde i alla fall att jag va en utav dom, och vi hade nåt konstigt uppdrag om att man hade tvångstankar och grejer. Haha usch, jag skulle nog aldrig klara av att va där inne..


Får se vad som händer senare idag.. Inte mycke skulle jag tro. Men eftersom att jag inte kommer se Robin på rätt länge efter de här så ska jag passa på att gosa sönder honom   Men ha en bra dag!


Puss.





 



 

Av Emma - 3 april 2012 14:08


 



Puuh, mellanlandar lite framför datan nu!

Va iväg till Åvestbo runt 10 idag och hjälpte pappa och morfar att hämta en husvagn. Fick ta fram mina suuuperdupermuskler, de ni   Nej men utan mig så hade de inte gått faktiskt, så de va väl tur att jag följde med ändå.. Fortsatte med fönstrena hemma hos dom sen också, plus att jag fick lunch där. Och nu har jag precis duschat och packat ner lite grejer. Sover hos Robin inatt, så kommer väl hem imorron kväll nån gång   Skriver väl kanske nånting då.


Nu ska jag fila naglarna lite, dom ser verkligen förjävliga ut. Skamligt.

Ha de bra!

 

 


Bara för att dom är så schnygga.

 

 

 

 



 

 

 

Av Emma - 2 april 2012 10:53




 

Inte riktigt då, men jag vaknade redan halv 9 och kunde inte somna om.. Försökte, men icke då!

Fast de gör ju inget. Morfar kommer och hämtar mig halv 12 så att vi kan åka och köpa färg. Hade tänkt va lite busig och fråga efter sommarjobb då också eftersom att morfar känner den där snubben   


Antar att jag blir kvar där typ hela dagen i alla fall.. Hade tänkt hinna med så mycke som möjligt eftersom att jag kommer ha fullt upp hela veckan! Vet inte hur jag ska hinna med allt, men de löser sig säkert   Ska fortsätta lyssna på älskade Shinedown nu, han har en så otroligt vacker röst.. Men ha en bra dag!

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

Om mig


Hej på er!
Emma heter jag.
Jag är 18 år och bor i lilla Fagersta. I den här bloggen kommer ni få läsa om mitt vardags liv, mina tankar och lite allt möjligt! Släng gärna in en kommentar om ni känner för det, och va inte rädda för att ställa frågor! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Vänner

Skriv nåt i min gästbok :)


Ovido - Quiz & Flashcards